Sabine Lennips

Reisadviseur Sabine

Van jongs af aan is de liefde voor reizen mij met de paplepel ingegoten. Jaarlijks trok ik in de zomer met mijn ouders wekenlang rond door Frankrijk. Ook Kroatië is een prachtig land wat mijn hart heeft veroverd.

Bucketlist

  • Wandelen in Zwitserland
  • Rondreis door de Algarve
  • Het zuiden van Kroatië
  • Rondreis door Zuid-Italië
  • Normandië

Een jaar in Spanje

Tijdens mijn opleidingen heb ik tweemaal mijn koffers gepakt en ben ik naar Spanje vertrokken. Al met al heb ik een jaartje in dit prachtige land mogen wonen. Zeker nu ik de Spaanse taal wat beter onder de knie heb, voelt Spanje voor mij als thuiskomen. Ik vind het heerlijk om mij onder te dompelen in de rijke, levendige cultuur en heerlijke gastronomie van dit land. Valencia is een stad die mij echt positief heeft verrast! De mix tussen oud en nieuw komt hier prachtig samen tot een bruisende stad. Daarnaast zou ik nog heel graag Madrid en Andalusië willen ontdekken.

Sabine in Spanje, Alicante

Kroatië: must-see Rovinj

In Kroatië heeft Rovinj een plekje in mijn hart. Het is fantastisch om rond te dwalen door de vele steegjes. Rovinj heeft ontzettend veel sfeer en de mensen zijn erg warm en vriendelijk. Een echte aanrader is om de highlight van de stad te beklimmen: de Sint-Eufemiakerk. Het zijn flink wat treden maar het uitzicht is prachtig! Ook Porec en Pula zijn leuke steden om te bezoeken. Een boottocht over het Limski-kanaal is ook een tip. Als je geluk hebt, kun je hier zelfs wilde dolfijnen spotten! Vergeet niet je snorkel mee te nemen; in de kraakheldere wateren kun je je heerlijk vergapen aan de onderwaterwereld. Ik zou graag nog eens terug naar Kroatië willen om bijvoorbeeld Dubrovnik, Zadar en Split te ontdekken.

Sabine in Rovinj

Italië: Rome & Milaan

Italië vind ik een prachtig land waarvan ik helaas nog veel te weinig heb gezien. Mijn allereerste vlieg- ervaring was een stedentrip naar Rome. Wat een prachtige stad! Deze stad heeft zoveel historie, cultuur en sfeer. In Milaan mag een bezoek aan de kathedraal absoluut niet ontbreken. Op mijn bucketlist staan Sicilië, Toscane en de Amalfikust.

Sabine in Milaan

Citytrip Londen

In Londen is, als je een liefhebber bent van lekker eten en drinken, een bezoek aan het Mercato Metropoliano een must. Dit is één van de leukste foodhallen waar ik ooit ben geweest. De sfeer is heel open en relaxed, en het eten en drinken is er heerlijk! Ook een bezoek aan de Sky Garden is een leuke tip. De entree is gratis, maar je moet wel een toegangsbewijs reserveren. Vanuit de tuin hoog in een wolkenkrabber heb je hier prachtig uitzicht over de stad.

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!