Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Denemarken

Met een huurcamper door Denemarken trekken? Haal je camper op in Almere of een Noord-Duitse stad en je bent er in een paar uur. In Denemarken zelf zijn geen verhuurlocaties. Je stelt zelf (of met hulp van ons) je route samen. Duik in de geschiedenis van de Vikingen bij Roskilde of trek je wandelschoenen aan voor tochten door de duinen van Noord-Jutland. Klik op een van de drie blokken hieronder of scroll verder en lees de veelgestelde vragen over camperhuur in Denemarken.

Veelgestelde vragen camperhuur Denemarken

Op welke locaties kan ik campers huren in Denemarken?

In Denemarken zelf bieden wij geen camperhuur gaan. Je huurt een camper in Nederland of bijvoorbeeld vlak over de grens of in Noord-Duitsland. Daar rijd je dan eerst met je eigen auto of de trein naartoe. Bekijk de verhuurlocaties in Nederland en verhuurlocaties in Duitsland. Je rijdt vanuit Almere in 9 uur naar Kopenhagen en in 7,5 uur naar Odense. Natuurlijk kun je het ook in één of twee keer rijden. Let op: de beschikbaarheid van huurcampers in Nederland is beperkt. Een goed alternatief is het ophalen van je camper net over de grens of in een Noord-Duitse stad. Je kunt bij de camperverhuurder in bijvoorbeeld Hamburg, Düsseldorf of Bremen je auto achterlaten (soms tegen betaling van enkele euro's per dag) en vanuit daar vertrekken. Meer info hierover vind je bij de specifieke verhuurlocatie op onze website. Je kunt ook naar een van deze locaties vliegen.

Mag ik rondreizen met de camper in andere landen?

Let op! Huur je een camper bij McRent in Zweden, dan mag je vrij reizen door Noorwegen en Finland, maar moet je vooraf toestemming vragen indien je ook door Denemarken wilt rijden. Bij camperhuur bij McRent vanuit Nederland, Noorwegen, Finland of Duitsland, is reizen in Denemarken gewoon toegestaan. Bij de camperverhuurder Touring Cars moet je altijd vooraf toestemming vragen om in een ander land te reizen. Hieraan kunnen extra kosten verboden zijn.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

Je huurt een complete camper bij McRent: van inventarissen tot verzekeringen. Inpakken en wegwezen!

Welke campers kan ik huren in Nederland?

In Nederland en Duitsland huur je verschillende campermodellen. De kleinste is geschikt voor twee personen, de grootste voor vier volwassenen en twee kinderen of voor vijf volwassenen. De lengte en faciliteiten verschillen. Zo kun je altijd een model vinden dat voor jouw reisgezelschap geschikt is. Elk model heeft een douche, toilet en keukentje.

Wat zijn de mooiste rondreizen met een huurcamper in Denemarken?

Voor een camperreis door Denemarken neem je Nederland of een verhuurlocatie in Duitsland als vertrekpunt. Bekijk hier de leukste voorbeeldroutes en klik op 'Bewerk in routeplanner' om de reis aan te passen en om bijvoorbeeld een ander begin- en eindpunt te kiezen.

Kan ik zelf mijn camperroute in Denemarken bepalen?

De routes op onze website zijn bedoeld als reisinspiratie. Ze geven je een idee van de highlights van de regio of het land. Je kunt ze precies zo rijden of ze aanpassen met de knop 'bewerk in routeplanner'. Je kunt het aantal dagen aanpassen, bestemmingen toevoegen of juist weglaten. Liever zelf aan de slag voor jouw camperhuuravontuur in Denemarken? Gebruik dan onze routeplanner en bouw je route van dag tot dag. Zoals bij de eerste vraag al vermeld, mag je bij McRent Zweden niet zo maar door Denemarken reizen. Hiervoor moet je vooraf toestemming vragen bij de verhuurder.

Hoe zit het met campings in Denemarken?

Helaas staat er in Denemarken een boete op wildkamperen met een camper. Gelukkig telt Denemarken vele campings: van heel basic 'kamperen bij de boer' tot luxe campings met allerlei voorzieningen.

Camperhuren in Denemarken Camperhuur Denemarken

Camperhuren in Denemarken Camperhuur Denemarken
Ballon!
{{javascripts}}