Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Denemarken

Met een huurcamper door Denemarken trekken? Haal je camper op in Almere of een Noord-Duitse stad en je bent er in een paar uur. Je stelt zelf (of met hulp van ons) je route samen. Kies je voor steden en cultuur? Dan brengt jouw huurcamper je naar Odense of Kopenhagen. Duik in de geschiedenis van de Vikingen bij Roskilde of trek je wandelschoenen aan voor tochten door de duinen van Noord-Jutland. De mooiste camperroutes en antwoorden op veelgestelde vragen over camperhuur in Denemarken lees je hieronder.

Snel naar

Camperhuren Denemarken Camperhuur Denemarken

Veelgestelde vragen camperhuur Denemarken

Hieronder hebben we de antwoorden op veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Op welke locaties kan ik campers huren in Denemarken?

In Denemarken zelf bieden wij geen camperhuur gaan. Je huurt een camper in Nederland of bijvoorbeeld in Noord-Duitsland. De Nederlandse verhuurlocatie zit in Almere. Je rijdt in 9 uur naar Kopenhagen en in 7,5 uur naar Odense. Natuurlijk kun je het ook in één of twee keer rijden. Let op: de beschikbaarheid van huurcampers in Nederland is beperkt. Een goed alternatief is het ophalen van je camper in een Noord-Duitse stad. Je kunt bij de camperverhuurder in bijvoorbeeld Hamburg, Düsseldorf of Bremen je auto achterlaten en vanuit daar vertrekken. Je kunt ook naar een van deze locaties vliegen.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

Je huurt een complete camper bij McRent: van inventarissen tot verzekeringen. Inpakken en wegwezen!

Welke campers kan ik huren in Nederland?

In Nederland en Duitsland huur je verschillende campermodellen. De kleinste is geschikt voor twee personen, de grootste voor vier volwassenen en twee kinderen of voor vijf volwassenen. De lengte en faciliteiten verschillen. Zo kun je altijd een model vinden dat voor jouw reisgezelschap geschikt is. Elk model heeft een douche, toilet en keukentje.

Wat zijn de mooiste rondreizen met een huurcamper in Denemarken?

Voor een camperreis door Denemarken neem je Nederland of een verhuurlocatie in Duitsland als vertrekpunt. Bekijk hier de leukste voorbeeldroutes: camperroutes in Denemarken. Klik op 'Bewerk in routeplanner' om de reis aan te passen en om bijvoorbeeld een ander begin- en eindpunt te kiezen.

Kan ik zelf mijn camperroute in Denemarken bepalen?

De routes op onze website zijn bedoeld als reisinspiratie. Ze geven je een idee van de highlights van de regio of het land. Je kunt ze precies zo rijden of ze aanpassen met de knop 'bewerk in routeplanner'. Je kunt het aantal dagen aanpassen, bestemmingen toevoegen of juist weglaten. Liever zelf aan de slag voor jouw camperhuuravontuur in Denemarken? Gebruik dan onze routeplanner en bouw je route van dag tot dag.

Hoe zit het met campings in Denemarken?

Helaas staat er in Denemarken een boete op wildkamperen met een camper. Gelukkig telt Denemarken vele campings: van heel basic 'kamperen bij de boer' tot luxe campings met allerlei voorzieningen.

Camperhuren in Denemarken Camperhuur Denemarken


Camperhuren in Denemarken Camperhuur Denemarken

Vraag een vrijblijvende offerte

{{javascripts}}