Camperreizen Griekenland

Griekenland is een perfect land voor camperreizen. Wij kunnen in Griekenland zelf helaas geen camperhuur aanbieden, maar wel in het nabij gelegen Sofia, de hoofdstad van Bulgarije. Daarvandaan ben je in een paar uur in Griekenland. De mooiste camperreizen maak je over het Griekse vasteland of op het schiereiland Peloponnesos.

Routevoorbeelden camperreizen Griekenland

Kies hieronder een camperreis in Griekenland, pas deze aan of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

GRATIS GEPERSONALISEERD CAMPERROADBOOK
Boek bij ons een camper en krijg een gepersonaliseerde reisgids cadeau.

Waarom niet per huurcamper door Griekenland reizen? Je vliegt in een paar uur naar de Bulgaarse hoofdstad Sofia en daarvandaan maak je een prachtige reis over het Griekse vasteland en de Peloponnesos. Onderweg kun je indrukwekkende antieke plaatsen als Epidaurus, Delphi of Mycene bezoeken, maar je geniet ook van het goede Griekse leven met zijn heerlijke klimaat, vele leuke strandjes en restaurantjes. En goede campings zijn er volop.

AthosPer camper door GriekenlandTempel van Zeus, OlympiaThessaloniki

Reis dwars door Griekenland met je huurcamper en ontdek de klassieke oudheden en indrukwekkende natuur van het Griekse vasteland. Je bezoekt nationaal park Noord-Pindos, de antieke steden Athene en Delphi en de stranden aan de prachtige westkust bij Parga en het eiland Lefkas. Geniet onderweg van de Griekse keuken op een zonnig terrasje bij een authentieke taverne. Je komt ze volop tegen!

Nafplion GriekenlandOlympiaPer camper door GriekenlandAthos Chalkidiki

FAQ camperreizen Griekenland

Waar begint mijn camperreis door Griekenland?

Camperreizen in Griekenland starten in Sofia, de hoofdstad van Bulgarije. In Griekenland zelf kun je bij ons geen campers huren, maar gelukkig is er in Sofia een verhuurlocatie van camperverhuurder Touring Cars. Wij regelen de vluchten naar Sofia voor je (meestal is dit met overstap) en zorgen dat de gewenste camper voor je klaarstaat. Dan kan jouw camperreis door Griekenland beginnen. Op de hiervoor genoemde pagina van Touring Cars Bulgarije zul je lezen dat je vooraf toestemming moet hebben om in een ander land rond te reizen en dat dit gepaard kan gaan met extra kosten. Reizen in Griekenland is toegestaan en dit brengt geen extra kosten met zich mee. Laat Touring Cars of ons op het moment van boeken wel even weten dat je van plan bent Griekenland te bezoeken.

Wat is de mooiste camperroute door Griekenland?

Geschikte regio's in Griekenland voor een camperreis zijn onder andere het schiereiland Peloponnesos en het vasteland rond Athene. Hier kun je namelijk heel gemakkelijk naartoe rijden vanuit Sofia. Je bepaalt zelf je route. Je kunt hem zo lang of zo kort maken als je zelf wilt en bovendien zelf je plaatsen kiezen. Bovenstaande route geeft je al een goed beeld van wat er mogelijk is bij een camperreis door Griekenland. Meteora, Olympia, Delphi... Geniet van de indrukwekkende bezienswaardigheden en het goede Griekse leven. Zelf een camperrondreis samenstellen kan met onze camperrouteplanner. Op onze website vind je bovendien de mooiste campings in Griekenland.

Welke bezienswaardigheden zie ik bij een camperreis in Griekenland?

Tijdens jouw camperreis door Griekenland zul je versteld staan van de prachtige oude steden en de indrukwekkende Griekse natuur. Om je een idee te geven van de bezienswaardigheden en activiteiten tijdens jouw camperreis in Griekenland, verzamelden we foto's, tips en informatie over bezienswaardigheden in Griekenland. Om jouw Griekenland-vakantie helemaal af te maken, boek je bij ons de leukste excursies. Wat dacht je van een wandeltocht naar de Meteora-kloosters of een cruise naar de Saronische eilanden? Ook in Athene is er van alles mogelijk: van foodie-tours tot hop-on, hop-off bussen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!