Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Noorwegen

Camperhuur in Noorwegen staat gelijk aan avontuur in de natuur. Je dagen vullen zich met steile fjorden, idyllische vissersplaatsjes, spectaculaire ritten en spannende wandelingen, naar bijvoorbeeld de wereldberoemde Preikestolen en Kjeragbolten. Het fijne aan het reizen met een huurcamper in Noorwegen is dat je zelf je route bepaalt én dat je mag wildkamperen in onder andere de nationale parken. Dat is niet helemaal back to basic: want je hebt altijd een wc, douche en keukentje bij je! We hebben de mooiste camperroutes in Noorwegen voor je uitgewerkt. Je past ze naar wens aan met onze handige routeplanner. Je kunt ook zelf een camperroute bouwen. Lees hieronder verder over camperhuur in Noorwegen.

Snel naar

Camperhuren in Noorwegen Camperhuur Noorwegen

Veelgestelde vragen camperhuur Noorwegen

Hieronder hebben we de antwoorden op veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Op welke locaties kan ik campers huren in Noorwegen?

Er zijn campers te huur in Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim en Bjervik, helemaal in het uiterste noorden. Met KLM vlieg je direct naar Bergen, Oslo, Stavanger en Trondheim, waar je vervolgens je huurcamper ophaalt. Camperhuur vanuit Nederland kan overigens ook!

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

In Noorwegen bieden wij huurcampers aan van McRent. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

Welke campers kan ik huren in Noorwegen?

In Noorwegen huur je verschillende campermodellen. De kleinste is geschikt voor twee personen, de grootste voor vier volwassenen en twee kinderen. De lengte en faciliteiten variëren per model. Elk model heeft een douche, toilet en keukentje. De meeste modellen hebben een keuken met koelkast en/of diepvries en een fornuis met één of meerdere pitten.

Wat zijn de mooiste rondreizen met een huurcamper in Noorwegen?

Oslo is een goede uitvalsbasis voor de fjorden van Noorwegen. Vanuit Stavanger sta je in een oogwenk op de Preikestolen of Kjeragbolten. Figuurlijk dan, want deze spectaculaire wandelingen zijn niet de minste! Wil je naar de Lofoten? Begin je camperreis dan in Trondheim.

Kan ik zelf mijn camperroute in Noorwegen bepalen?

Ja, dat kan! Onze routesuggesties geven je een idee van de hoogtepunten en de mogelijkheden. Zie het als inspiratie voor je camperreis door Noorwegen. Met onze routeplanner pas je de routevoorbeelden aan (zie daarvoor het submenu) of bouw je zelf je droomreis door Noorwegen.

Hoe zit het met campings in Noorwegen?

In Noorwegen is wildkamperen een allemansrecht. Het recht van ‘verblijven in de vrije natuur’ is zelfs per wet vastgelegd. Je mag kamperen op open terrein. Overnacht onder de sterren in een nationaal park of parkeer je camper op een mooi plekje vlak bij een bezienswaardigheid. Heb je behoefte aan wat meer luxe of aan mensen om je heen? Er zijn ook nog zo’n duizend campings in Noorwegen met diverse faciliteiten.

Camperhuren in Noorwegen Camperhuur Noorwegen


Camperhuren in Noorwegen Camperhuur Noorwegen

Vraag een vrijblijvende offerte

{{javascripts}}