Camperreizen Denemarken

Denemarken is een ideaal land voor een campervakantie. Op een paar uur rijden van Nederland valt genoeg te ontdekken! De mooiste routes hebben we hier voor je op een rij gezet. Met onze makkelijke routeplanner pas je de route naar wens aan. Bezoek je liever bruisend Kopenhagen, Legoland in Billund of de stranden van het eiland Rømø? Aan jou de keus!

Routevoorbeelden camperreizen Denemarken

Kies hieronder een camperreis in Denemarken, pas deze aan of maak jouw perfecte route met onze persoonlijke routeplanner!

GRATIS GEPERSONALISEERD ROADBOOK
Boek bij ons een camper- of autorondreis en krijg een gepersonaliseerde reisgids cadeau.
Bijzonder Denemarken en Zweden

Maak een camperreis naar het Zweedse merengebied en de sfeervolste plekjes van Denemarken en Zuid-Zweden. Beiden zijn ideale vakantielanden om met een camper te gaan verkennen, dus waarom niet combineren in een reis? Je gaat op pad naar de bruisende hoofdstad Kopenhagen en een van de oudste steden van Denemarken Ribe. Ook het het idyllische eiland Møn en de archipel van Göteborg staan op het programma. Het Vättermeer en de pittoreske havenstadjes aan de zuidwestkust van Zweden zijn bijzondere highlights!

eland zwedenRibe DenemarkenZweden zuidwestkustKopenhagen, Denemarken
Weekje of meer Denemarken

Lekker een weekje uitwaaien in Denemarken. Een ideaal vakantieland om met een camper te gaan verkennen. Je gaat op pad naar de bruisende hoofdstad Kopenhagen en een van de oudste steden van Denemarken Odense. Ook het wereldberoemde attractiepark Legoland in Billund, het prachtige eiland Møn en Nationaal Park Vadehavet staan op het programma. Onderweg kun je kiezen voor een overnachting in de Duitse Hanzesteden Lübeck en Bremen.

Billund, LEGOlandNationaal Park VadehavetOdenseKopenhagen, Amalienborg
Denemarken Doen

Op je reis door Denemarken kun je natuurlijk de gezellige hoofdstad Kopenhagen bezoeken, maar je kunt ook het eiland Funen en schiereiland Jutland ontdekken. Bezoek de duinen en stranden voor eindeloze wandelingen en geniet van rust, ruimte en de prachtige natuur.

Nationaal Park VadehavetKopenhagen, havenVrijheid blijheid met je camperKopenhagen, zeemeermin

FAQ camperreizen Denemarken

Waar begint mijn camperreis door Denemarken?

Je begint je camperreis in Denemarken gewoon vanuit huis! Haal je camper op bij de verhuurlocatie in Almere en bepaal vervolgens zelf je route. Wist je dat je de camper ook bij een van de verhuurlocaties in Duitsland kunt ophalen? Zo heb je alle vrijheid om je eigen route te bepalen. Wij hebben de mooiste camperroutes door Denemarken samengesteld dus kies hierboven een route uit en je weet ook dat het goed zit. Wij regelen voor jou de camperhuur, eventuele vluchten en excursies.

Wat is de mooiste camperroute door Denemarken?

Wat de mooiste camperroute in Denemarken is, verschilt per persoon. Kijk hierboven voor inspiratie en de mooiste hoogtepunten van Denemarken. Een routesuggestie pas je naar wens aan met de knop 'bewerk in routeplanner'. Natuurlijk ben je ook vrij om je eigen droomroute te maken met onze camperrouteplanner. Misschien wil je Denemarken wel combineren met Zweden of Noorwegen. Het kan allemaal! Bekijk ook alvast de mooiste campings in Denemarken. Zodra je een mooie camperroute hebt uitgestippeld, voeg je daar je campings aan toe met onze campingplanner.

Kan ik mijn Denemarken-camperreis combineren met Zweden en/of Noorwegen?

Absoluut! Een camperreis dwars door Denemarken is uitstekend te combineren met een bezoekje aan Duitsland, Zweden en/of Noorwegen. Vanuit Kopenhagen steek je heel gemakkelijk de Sont-brug over richting het Zweedse Malmö. Er zijn ook meerdere ferry overtochten die Denemarken met Zweden verbinden. Alles is mogelijk, zolang je de camper weer op tijd bij de verhuurlocatie inlevert. Bij camperverhuurder McRent is het geen probleem om in meerdere landen rond te reizen. Enkel wanneer je de camper in Zweden ophaalt, moet vooraf toestemming worden gevraagd om in Denemarken rond te reizen. Dit is niet van toepassing wanneer je reis in Nederland of Duitsland start. Bij Touring Cars moet áltijd toestemming worden gevraagd om in een buurland rond te reizen.

Wat is de beste reistijd voor een camperreis door Denemarken?

Omringd door zee heeft Denemarken een vrij mild klimaat. De winters zijn vaak kouder dan in Nederland en de zomers zijn over het algemeen niet extreem heet. De mooiste periode voor een campervakantie in Denemarken loopt van april tot en met oktober. Houd er rekening mee dat het een vrij regenachtig land is. Gelukkig heb je een huisje op wielen en kan je makkelijk met het mooie weer mee rijden.

Welke bezienswaardigheden en excursies zijn er in Denemarken?

Tijdens jouw camperreis door Denemarken zijn er allerlei excursies mogelijk. Zoek een paar leuke excursies uit en mail ons voor de prijs. Je reisadviseur heeft vaak nog goede tips en kan de excursies direct voor je bijboeken. Bij het uitstippelen van de route of om je te verdiepen in de bestemmingen tijdens je camperrondreis in Denemarken, bekijk je onze informatie over populaire bezienswaardigheden in Denemarken.

Wat kost een campervakantie in Denemarken?

De totaalprijs van een Denemarken-camperreis hangt van meerdere zaken af. Onder andere de reisperiode, reisduur, ophaallocatie en type camper bepalen de kosten. Bovendien hanteren camperverhuurders vaak flexrates: zij bepalen wekelijks de prijs op basis van vraag en aanbod. Daarom noemen wij geen kosten voor de camperreizen door Denemarken. Vraag via de oranje knop hieronder een offerte aan en je weet binnen een dag de prijs! Wij zoeken voor jou de voordeligste optie en denken met je mee.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Ballon!