Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Spanje

Met camperhuur in Spanje bepaal jij welke route je rijdt en waar je onderweg stopt. Of je nou van de Costa Brava helemaal naar de Costa del Sol wilt rijden, of juist het bergachtige binnenland wilt verkennen: je hebt je eigen huis op wielen altijd bij je. Open de deuren en laat de mediterraanse warmte de camper vullen. Schenk een glaasje sangria in en stippel de route voor morgen uit. Dat is toch hét ultieme vakantiegevoel? We hebben alvast de mooiste camperroutes in Spanje voor je uitgewerkt. Pas een route naar wens aan of creëer je eigen droomroute met onze handige routeplanner.


Camperroutes Spanje    Camperhuur McRent Spanje    Camperhuur Touring Cars Spanje


Camperhuren in Spanje Camperhuur Spanje

Veelgestelde vragen camperhuur Spanje

Op welke locaties kan ik campers huren in Spanje?

Er zijn campers te huur in Bilbao, San Sebastian en La Coruña in het noorden van Spanje. In het zuiden huur je een camper in Almeria, Sevilla of Málaga. Ook kun je een camper ophalen in Madrid of bij een van de steden langs de kust, zoals Barcelona. Camperhuur vanuit Nederland of een locatie over de grens in Duitsland kan overigens ook (bij McRent).

Met welke camperverhuurders in Spanje werken jullie samen?

In Spanje bieden wij huurcampers aan van McRent en Touring Cars. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

Welke campers kan ik huren in Spanje?

Er zijn verschillende modellen te huur. We hebben avontuurlijke buscampers met een tentdak, luxe modellen tot aan grote campers waar een gezin van zes in past. De lengte en faciliteiten variëren per model. Alle modellen, behalve de Urban Vehicle en Urban Standard van McRent, hebben een toilet en douche aan boord. Er is altijd een keukentje met koelkast en/of diepvries en een fornuis met één of meerdere pitten.

Wat zijn de mooiste rondreizen met huurcamper in Spanje?

Een van de populairste routes gaat door Andalusië in het zuiden van het land, vanuit Málaga. Vanuit Gerona verken je de indrukwekkende Pyreneeën, waar talloze wandeltochten in de nationale parken op je wachten. Het authentieke Baskenland is een stukje ontontdekt Spanje. Bilbao is hier een goed vertrekpunt voor. Bij camperverhuurder McRent is het toegestaan om de buurlanden zoals Portugal en Frankrijk te bezoeken. Bij Touring Cars moet er altijd vooraf toestemming worden gevraagd. Lees meer op de pagina met Praktische informatie bij Touring Cars Spanje.

Kan ik zelf mijn camperroute in Spanje bepalen?

Ja, dat kan! We geven je een aantal routevoorbeelden van mooie rondreizen in verschillende Spaanse regio's. Zo zie je snel wat er te zien en te doen is. Deze camperroutes pas je aan met de knop 'bewerk in routeplanner'. Je kunt dagen toevoegen en verwijderen en ook nieuwe plaatsen toevoegen. Zelf van A tot Z een camperreis bouwen kan met de routeplanner.

Hoe zit het met campings in Spanje?

Het verschilt in Spanje per gebied of je mag wildkamperen of ‘acampada libre’. Laat je dus goed informeren en kijk waar het mogelijk is om vrij in de natuur te staan. Bij het ICONA (Instituto para la Conservacion de la Naturaleza) informeer je op welke plekken wildkamperen toegestaan is. Zeker in de toeristische gebieden wordt er streng gecontroleerd en heb je kans op boetes als je toch per ongeluk verkeerd staat. Je kunt altijd een prachtige camping opzoeken, zodat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Campings in Spanje zijn in vier klasses ingedeeld: luxe, eersteklas, middenklasse en eenvoudig. Zo bepaal je zelf op wat voor camping je staat en hoeveel faciliteiten je wenst.

Camperhuren in Spanje Camperhuur Spanje

Camperhuren in Spanje Camperhuur Spanje
Vraag een vrijblijvende offerte
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
{{javascripts}}