Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Zweden

Camperhuur in Zweden betekent een reis vol afwisseling. Van mooie steden zoals Stockholm en Göteborg tot talloze nationale parken en de beeldschone kustregio Höga Kusten. Als je met een huurcamper in Zweden rondreist, ervaar je ultieme vrijheid. Je kiest een campermodel naar jouw smaak en kunt wildkamperen met alle voorzieningen binnen handbereik - de meeste huurcampers hebben een wc, douche én keukentje. Routeinspiratie voor Zweden volgt binnenkort!

Snel naar

Camperhuur Zweden Camperhuur Zweden

Veelgestelde vragen camperhuur Zweden

Hieronder hebben we de antwoorden op veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Op welke locaties kan ik campers huren in Zweden?

Er zijn campers te huur in Stockholm en Umeå. Met KLM vlieg je direct naar Stockholm, waar je vervolgens je huurcamper ophaalt. Naar Umeå vlieg je met een overstap, maar dan ben je wel heel dichtbij de mooie kustregio Höga Kusten. Camperhuur vanuit Nederland of bijvoorbeeld Oslo kan overigens ook.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

Huurcampers in Zweden boeken wij bij McRent. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

Welke campers kan ik huren in Zweden?

In Zweden zijn verschillende campermodellen te huur. Van de kleinere Urban Plus met compacte keuken (tweepits fornuis en een koelkast), tot de bijna 7,5 meter lange vierpersoons Comfort Luxury. Daarin heb je een uitgebreidere keuken met drie kookpitten én een vriezer. Zo is er voor ieder reisgezelschap een huurcamper te vinden.

Wat zijn de mooiste rondreizen met een huurcamper in Zweden?

Stockholm is een erg leuk beginpunt voor je camperavontuur door Zweden. Maar ook Umeå is mooi. Dit ligt halverwege de oostkust, vlak bij een van de mooiste plekken van het land: Höga Kusten.

Kan ik zelf mijn camperroute in Zweden bepalen?

Als onze routesuggesties net niet de plekken bevatten die jij graag wilt zien op je camerreis door Zweden, dan kun je ze aanpassen met de routeplanner. Wil je een camper huren in Zweden en zelf je route bepalen? Dat kan ook. Met onze routeplanner bouw je ook van A tot Z zelf een route.

Hoe zit het met campings in Zweden?

Net als in Noorwegen is er in Zweden sprake van het 'allemansrecht': het recht op vrij recreëren is vastgelegd in de wet. Je moet wel aan een aantal dingen denken; zoals dat je niet op privéterrein mag staan. Overnacht midden in de natuur in nationale parken of dicht bij die mooie bezienswaardigheid. In Zweden zijn bovendien genoeg echte campings te vinden met allerlei faciliteiten.

Camperhuren in Zweden Camperhuur Zweden


Camperhuren in Zweden Camperhuur Zweden

Vraag een vrijblijvende offerte

{{javascripts}}