Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Zweden

Camperhuur in Zweden betekent een reis vol afwisseling. Van mooie steden zoals Stockholm en Göteborg tot talloze nationale parken en de beeldschone kustregio Höga Kusten. Als je met een huurcamper in Zweden rondreist, ervaar je ultieme vrijheid. Je kiest een campermodel naar jouw smaak en kunt wildkamperen met alle voorzieningen binnen handbereik - de meeste huurcampers hebben een wc, douche én keukentje.


Camperroutes Zweden    Camperhuur McRent Zweden    Camperhuur vanuit Duitsland


Camperhuur Zweden Camperhuur Zweden

Veelgestelde vragen camperhuur Zweden

Op welke locaties kan ik campers huren in Zweden?

Er zijn campers te huur in Stockholm, Malmö en Umeå. Met KLM vlieg je direct naar Stockholm, waar je vervolgens je huurcamper ophaalt. Naar Umeå en Malmö vlieg je met een overstap. In Umeå ben je heel dichtbij de mooie kustregio Höga Kusten. Camperhuur vanuit Nederland, Duitsland of bijvoorbeeld Oslo kan ook.

Met welke camperverhuurders in Zweden werken jullie samen?

Huurcampers in Zweden boeken wij bij McRent en Touring Cars. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

Welke campers kan ik huren in Zweden?

In Zweden zijn verschillende campermodellen te huur. Van de kleinere vans met compacte keuken (tweepits fornuis en een koelkast), tot 7,5 meter lange campers inclusief alkoof om in te slapen. Zo is er voor ieder reisgezelschap een huurcamper te vinden.

Wat zijn de mooiste rondreizen met huurcamper in Zweden?

Stockholm is een erg leuk beginpunt voor je camperavontuur door Zweden. Maar ook Umeå is mooi. Dit ligt halverwege de oostkust, vlak bij een van de mooiste plekken van het land: Höga Kusten.

Kan ik zelf mijn camperroute in Zweden bepalen?

Als onze routesuggesties net niet de plekken bevatten die jij graag wilt zien op je camperreis door Zweden, dan kun je ze aanpassen met de routeplanner. Wil je een camper huren in Zweden en zelf je route bepalen? Dat kan ook. Met onze routeplanner bouw je ook van A tot Z zelf een route.

Hoe zit het met campings in Zweden?

Net als in Noorwegen is er in Zweden sprake van het 'allemansrecht': het recht op vrij recreëren is vastgelegd in de wet. Je moet wel aan een aantal dingen denken; zoals dat je niet op privéterrein mag staan. Overnacht midden in de natuur in nationale parken of dicht bij die mooie bezienswaardigheid. In Zweden zijn bovendien genoeg echte campings te vinden met allerlei faciliteiten.

Camperhuren in Zweden Camperhuur Zweden

Camperhuren in Zweden Camperhuur Zweden
Vraag een vrijblijvende offerte
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
{{javascripts}}