Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Polen

Camperhuur in Polen is een ware ontdekkingsreis door de cultuur en natuur. Bezoek steden als Poznan en Warschau, maar ook het indrukwekkende Tatra-gebergte. Reizen met een huurcamper in Polen is ideaal. Jij bepaalt je route en het tempo. 's Avonds parkeer je op een camping en zit je zo buiten met een glas bier of wijn. Voor je wc en keukentje hoef je maar een paar stappen te zetten! We hebben de mooiste camperroutes in Polen voor je uitgewerkt. Je past ze naar wens aan met onze handige routeplanner. Je kunt ook zelf een camperroute bouwen. Lees hieronder verder over camperhuur in Polen.

Veelgestelde vragen camperhuur Polen

Op welke locaties kan ik campers huren in Polen?

Er zijn campers te huur in Warschau en Krakau. Warschau is een centrale locatie om het land te verkennen. Met KLM of Polish Airlines vlieg je direct naar deze mooie hoofdstad of naar Krakau, waar je vervolgens je huurcamper ophaalt. Je kunt ook eerst een paar dagen in de stad rondkijken. Camperhuur vanuit Nederland kan overigens ook! Bekijk de verhuurlocaties in Nederland en verhuurlocaties in Polen.

Met welke camperverhuurders in Polen werken jullie samen?

In Polen bieden wij huurcampers aan van McRent. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

Welke campers kan ik huren in Polen?

Voor jouw camperreis door Polen kun je kiezen uit verschillende campermodellen. De kleinste is geschikt voor twee personen, de grootste voor vier volwassenen en twee kinderen. De lengte en faciliteiten variëren per model. Elk model heeft een douche, toilet en keukentje. De meeste modellen hebben een keuken met koelkast en/of diepvries en een fornuis met één of meerdere pitten. Voor het huren van een Premium-camper bij McRent dien je minimaal 25 jaar te zijn en drie jaar over een C1 rijbewijs te beschikken.

Wat zijn de mooiste rondreizen met huurcamper in Polen?

Warschau ligt midden in Polen en je kunt dus echt alle kanten op. In het noorden liggen het Mazurisch Merengebied en de leuke stad Gdánsk binnen handbereik. Rijd je naar het zuiden dan kom je al snel in het Tatragebergte of de stad Krakau en het nabijgelegen Auschwitz. Vanuit Krakau ben je zo in bijvoorbeeld Tsjechië, waardoor je een combinatie kunt maken van meerdere mooie landen. Begin je camperreis in Warschau of Krakau of eventueel in Nederland.

Kan ik zelf mijn camperroute in Polen bepalen?

Ook al staan op onze website routevoorbeelden voor camperreizen door Polen, ze zijn aanpasbaar en het is zelfs mogelijk zelf een route door Polen samen te stellen. Met onze routeplanner pas je de routevoorbeelden aan (zie daarvoor het submenu) of bouw je zelf je droomreis door Polen.

Hoe zit het met campings in Polen?

In Polen kun je verrassend goed en betaalbaar kamperen. Er zijn veel campings in Polen, van eenvoudig tot luxe met veel faciliteiten. Wildkamperen is niet toegestaan, maar je mag wel hier en daar op parkeerplaatsen overnachten. Toch hoef je echt niet veel te betalen voor een camping met een keukentje en sanitairgebouwen. Heb je behoefte aan wat meer luxe of aan mensen om je heen? Er zijn ook genoeg campings in Polen met diverse, goede faciliteiten.

Camperhuren in Polen Camperhuur Polen

Camperhuren in Polen Camperhuur Polen
Ballon!