Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Zwitserland

Camperhuur in Zwitserland is een heerlijk avontuur in de bergen. Je tourt tussen de hoogste toppen van Europa en rijdt over indrukwekkende bergpassen en door pittoreske dorpen. Je hebt alle tijd om prachtige wandelingen te maken. Laat je camper eens een dag staan en neem de Jungfraubahnen naar de top van de Jungfraujoch. Het fijne aan het reizen met een huurcamper in Zwitserland is dat jij bepaalt waar je heen gaat en hoe lang je er blijft. We hebben de mooiste camperroutes in Zwitserland voor je uitgewerkt. Je past ze naar wens aan met onze handige routeplanner. Je kunt ook zelf een camperroute samenstellen. Lees hieronder verder over camperhuur in Zwitserland.

Veelgestelde vragen camperhuur Zwitserland

Op welke locaties kan ik campers huren in Zwitserland?

Er zijn campers te huur in Zug, Luzern en Brig. Met KLM vlieg je direct naar Zürich en haal je vervolgens je huurcamper op op een van de locaties. Zug ligt het dichtste bij Zürich. Je kunt er ook zelf naartoe rijden. De meeste locaties in Zwitserland hebben een gratis parkeerterrein voor je eigen auto. Bekijk de verhuurlocaties in Zwitserland. Camperhuur vanuit Nederland kan overigens ook!

Met welke camperverhuurders in Zwitserland werken jullie samen?

In Zwitserland bieden wij huurcampers aan van McRent en Crossrent. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

Welke campers kan ik huren in Zwitserland?

In Zwitserland huur je verschillende campermodellen. De kleinste is geschikt voor twee personen, de grootste voor vier volwassenen en twee kinderen. De lengte en faciliteiten variëren per model. Bijna elk model van McrRent heeft een douche en toilet, behalve de modellen Urban Vehicle en Urban Standard. De modellen van Crossrent hebben geen douche/toilet. Er is altijd een keukentje met koelkast en/of diepvries en een fornuis met één of meerdere pitten.

Wat zijn de mooiste rondreizen met huurcamper in Zwitserland?

Vanuit Zug en Luzern kun je de Zwitserse Alpen uitstekend verkennen. Ook sta je zo bij de Bodensee en de indrukwekkende Rheinfall. Wil je de hoogste toppen zoals de Matterhorn met eigen ogen zien, dan begin je je camperreis in Brig. Een oversteek naar Frankrijk of Italië is ook zo gemaakt.

Kan ik zelf mijn camperroute in Zwitserland bepalen?

Als je de routevoorbeelden bekijkt, zul je zien dat je ze al globaal kunt aanpassen (bijvoorbeeld het aantal dagen). De routes geven weer wat de highlights in het gebied zijn. Met de knop 'bewerk in routeplanner' kun je zelf knutselen aan je camperhuuravontuur in Zwitserland. Zelf een route samenstellen kan ook.

Hoe zit het met campings in Zwitserland?

Wakker worden met uitzicht op de ruige toppen van de Alpen, wie wil dat nou niet? Zwitserland heeft een ruime keuze aan campings, veelal met schitterend uitzicht. Wildkamperen is niet toegestaan, maar de wandelpaden en mountainbikeroutes beginnen direct voor de deur van je camper. Heb je behoefte aan wat meer luxe of aan mensen om je heen? Ook dan ben je bij de campings in Zwitserland aan het goede adres. Er zijn veel uitstekende campings met diverse faciliteiten.

Camperhuren in Zwitserland Camperhuur Zwitserland

Camperhuren in Zwitserland Camperhuur Zwitserland
Ballon!