Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Nederland

Met een huurcamper door heel Europa trekken? Haal je camper op in Almere of Hillegom en je bent binnen een paar uur de grens over. Je stelt zelf (of met hulp van ons) je route samen. Rijd een wijnroute langs de Moezel in Nederland of door de Elzas in Frankrijk. Ook de kastelenroute langs de Loire is een echte highlight. Het fijne aan een camper huren in Nederland is dat je in alle rust kunt vertrekken en je tempo helemaal zelf kunt bepalen. Bezoek zo veel of zo weinig landen als je wilt of blijf gewoon in Nederland! De mooiste camperroutes en antwoorden op veelgestelde vragen over camperhuur in Nederland zie je hieronder.

Veelgestelde vragen camperhuur Nederland

Op welke locaties kan ik campers huren in Nederland?

De verhuurlocatie van McRent ligt centraal gelegen in Almere en die van Rent Easy zit in Hillegom. Hier begint je camperreis door Europa. De beschikbaarheid van huurcampers in Nederland is wel wat beperkt. Als het model van jouw keuze niet beschikbaar is, zou je ook je camper kunnen ophalen in een Duitse stad vlak over de grens, bijvoorbeeld in Düsseldorf, Aken of Osnabrück. Je kunt bij de camperverhuurder in Almere en Hillegom je auto (gratis!) parkeren. In Duitsland verschilt dat per locatie, soms betaal je enkele euro's parkeergeld per dag. Meer informatie staat op de pagina van de verhuurlocatie. Als je naar een bestemming verder weg wilt, kun je ook daar naartoe vliegen en je camper bij een verhuurlocatie in dat land ophalen. Bekijk de verhuurlocaties in Nederland en verhuurlocaties in Duitsland.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

Je huurt een complete camper bij McRent of Rent Easy: van inventarissen tot verzekeringen. Inpakken en wegwezen!

Wat zijn de mooiste rondreizen met een huurcamper vanuit Nederland?

Met Nederland als vertrekpunt zijn de mogelijkheden voor een camperreis oneindig. Ga op zoek naar de ruige natuur in Scandinavië. Geniet van het goede leven in Frankrijk, Spanje en Italië. Of ontdek de mooie steden van Duitsland en Polen, afgewisseld met wandelingen in de natuur.

Kan ik zelf mijn camperroute in Nederland bepalen?

De routes op onze website zijn slechts voorbeelden. Ze geven je een idee van de mogelijkheden. Met de knop 'bewerk in routeplanner' pas je de route aan. Je kunt het aantal dagen aanpassen, bestemmingen toevoegen of juist weglaten. Liever zelf aan de slag voor jouw camperhuuravontuur in Europa? Gebruik dan onze routeplanner en bouw jouw route van dag tot dag.

Camper huren in Nederland Camperhuur Nederland

Camperhuren in Nederland Camperhuur Nederland
Ballon!