Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Frankrijk

Wakker worden aan de Normandische kust, gaan slapen in de groene kloven van de Ardèche. Camperhuur in Frankrijk levert talloze mogelijkheden op. Struinen door middeleeuwse stadjes of toeren langs de oude wijnhuizen in Bordeaux (sla dat glaasje dan wel even af). Bergwandelingen maken in de ruige Pyreneeën. We hebben de mooiste camperroutes in Frankrijk voor je uitgewerkt. Je past ze naar wens aan met onze handige routeplanner. Je kunt ook zelf een camperroute bouwen. Lees hieronder verder over camperhuur in Frankrijk.

Veelgestelde vragen camperhuur Frankrijk

Op welke locaties kan ik campers huren in Frankrijk?

Er zijn campers te huur in Lyon en Poitiers. Je rijdt met je eigen auto naar de verhuurlocatie. Je kunt je auto parkeren op het terrein van de verhuurders in Frankrijk! Vliegen kan ook. Wij regelen het voor je. Camperhuur vanuit Nederland behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

In Frankrijk bieden wij huurcampers aan van McRent. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

Welke campers kan ik huren in Frankrijk?

In Frankrijk huur je verschillende campermodellen. De kleinste is geschikt voor twee personen, de grootste voor vier volwassenen en twee kinderen. De lengte en faciliteiten variëren per model. Elk model heeft een douche, toilet en keukentje. De meeste modellen hebben een keuken met koelkast en/of diepvries en een fornuis met één of meerdere pitten.

Wat zijn de mooiste rondreizen met een huurcamper in Frankrijk?

Lyon is een mooie uitvalsbasis voor Regionaal Natuurpark Haut-Jura of een bezoek aan de meren, bergen en kloven van de Ardèche. Of trek na een paar dagen slenteren langs de Seine in Parijs het binnenland in, naar bijvoorbeeld de groene bossen van Fontainebleau. Of vertrek vanuit Nantes naar de kastelen in de Loire of de Bretonse kustplaatsjes.

Kan ik zelf mijn camperroute in Frankrijk bepalen?

Je hebt alle vrijheid om de route van je dromen uit te stippelen. Onze routesuggesties geven je een idee van de hoogtepunten en de mogelijkheden. Zie het als inspiratie voor je camperreis door Frankrijk. Met onze routeplanner pas je de routevoorbeelden aan (zie daarvoor het submenu). Of bouw zelf je droomreis door Frankrijk met behulp van onze handige routeplanner. Bij McRent Duitsland is het toegestaan om in de directe buurlanden te rijden.

Hoe zit het met campings in Frankrijk?

In Frankrijk mag je wildkamperen, maar daar zijn wel diverse regels aan verbonden. Tussen zeven uur 's avonds en negen uur 's ochtends mag je met een camper overnachten op een parkeerplaats bijvoorbeeld. Maar leuker en gezelliger zijn natuurlijk de talloze campings die op je wachten. Frankrijk is niet voor niks één van Europa's meest geliefde kampeerlanden.

Camperhuren in Frankrijk Camperhuur Frankrijk

Camperhuren in Frankrijk Camperhuur Frankrijk
Ballon!