Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Finland

Camperhuur in Finland betekent een ongebonden rondreis dwars door de natuur. Finland wordt ook het land van de duizend meren genoemd. Dat in combinatie met uitgestrekte bossen en een prachtige kust bomvol eilanden maakt het een unieke bestemming voor een camperreis. Als je met een huurcamper in Finland rondreist, ervaar je ultieme vrijheid. Je kiest een campermodel naar jouw smaak en kunt wildkamperen met alle voorzieningen binnen handbereik - de meeste huurcampers hebben een wc, douche én keukentje.

Veelgestelde vragen camperhuur Finland

Op welke locaties kan ik campers huren in Finland?

Camper huren in Finland? Dat kan in Helsinki en Rovaniemi. Met KLM vlieg je direct naar Helsinki, waar je vervolgens je huurcamper ophaalt. Naar Rovaniemi vlieg je met een overstap. In Rovaniemi ben je heel dicht bij het bijzondere Lapland. Camperhuur vanuit Nederland, Duitsland of bijvoorbeeld Stockholm kan ook. Bekijk de verhuurlocaties in Finland

Bij wie huur ik een camper in Finland?

Huurcampers in Finland boeken wij voor je bij McRent en Touring Cars. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie in Finland hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

Welke campers kan ik huren in Finland?

In Finland zijn verschillende campermodellen te huur. Van de kleinere vans met compacte keuken (tweepits fornuis en een koelkast), tot 7,5 meter lange campers inclusief alkoof om in te slapen. Zo is er voor ieder reisgezelschap een huurcamper te vinden.

Wat zijn de mooiste rondreizen met huurcamper in Finland?

De hoofdstad Helsinki is een erg leuk beginpunt voor je camperreis door Finland. Maar ook Rovaniemi is een mooie start om het noorden van Scandinavië te bezoeken. Deze stad ligt op de poolcirkel in Fins Lapland, omgeven door uitgestrekte natuur.

Kan ik zelf mijn camperroute in Finland bepalen?

Als je een camper wilt huren in Finland, ben je vrij om je eigen route te bepalen. Uiteraard ben je gebonden aan de ophaalplaats en inleverplaats, maar daartussen bepaal je zelf je route. Onze routesuggesties geven je een idee van de mogelijkheden. Ze bevatten de mooiste plekken van de regio. Wil jij tijdens je camperreis door Finland liever net wat andere plaatsen zien, of ergens juist langer blijven? Druk op de knop 'bewerk in routeplanner' en je kunt sleutelen aan de route. Wil je een camper huren in Finland en helemaal zelf je reis samenstellen? Dat kan met onze routeplanner, je bouwt dan van A tot Z jouw camperroute.

Hoe zit het met campings in Finland?

Net als in Noorwegen en Zweden is er in Finland sprake van het 'allemansrecht': het recht op vrij recreëren is vastgelegd in de wet. Je moet wel aan een aantal zaken denken; zoals dat je niet op privéterrein mag staan. Overnacht midden in de natuur in nationale parken of dicht bij die mooie bezienswaardigheid. In Finland zijn ook genoeg campings te vinden met voldoende faciliteiten.

Camperhuren in Finland Wandelen in Noord-Finland

Camperhuur Finland Bossen en meren, Finland
Ballon!
{{javascripts}}