Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Griekenland

Camperhuur in Griekenland is mogelijk vanuit... Bulgarije! Een beetje verrassend misschien, maar vanuit Sofia in Bulgarije ben je zo op het vasteland van Griekenland en op het prachtige schiereiland de Peleponnesos. Reis per camper langs het schitterende Meteora en verwonder je in de oude steden over het goed bewaard gebleven erfgoed. Jouw huurcamper is van alle gemakken voorzien. Zo heb je je eigen huis op wielen altijd bij je. Heel handig!

Veelgestelde vragen camperhuur Griekenland

Op welke locaties kan ik campers huren in Griekenland?

Als je een camperreis door Griekenland wilt maken, begint je avontuur in Sofia, Bulgarije. Daar is namelijk de dichtstbijzijnde camperverhuurlocatie. Je bent dan in een goede twee uur rijden bij de Griekse grens. Vluchten naar Sofia zijn in de regel met een overstap. Bekijk de verhuurlocatie in Bulgarije.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

Huurcampers in Bulgarije boeken wij bij Touring Cars. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten. Bij de praktische informatie over Touring Cars lees je bij restricties dat je toestemming moet hebben om in een ander land te reizen en dat daar soms extra kosten voor in rekening worden gebracht. Reizen in Griekenland is toegestaan en er gelden geen toeslagen of extra kosten, zorg wel dat Touring Cars vooraf van je plannen op de hoogte is (vraag ons dit door te geven).

Welke campers kan ik huren in Bulgarije?

In Bulgarije zijn verschillende campermodellen te huur. Van de kleinere vans met compacte keuken (tweepits fornuis en een koelkast), tot 7,5 meter lange campers inclusief alkoof om in te slapen. Zo is er voor ieder reisgezelschap een huurcamper te vinden voor een mooie camperreis door Griekenland.

Wat zijn de mooiste Griekenland-rondreizen met een huurcamper?

Bekijk onze camperroutes in Griekenland om een idee te krijgen van de mooiste bezienswaardigheden op het vasteland, rond Athene en op de Peloponnesos. Je kunt vanuit Bulgarije natuurlijk ook gemakkelijk andere Balkanlanden bezoeken. Gebruik dan onze camperrouteplanner (zie hieronder). Vraag wel vooraf toestemming aan verhuurder Touring Cars om in andere landen dan Bulgarije rond te reizen. Wij kunnen dit uiteraard ook voor je navragen.

Kan ik zelf mijn camperroute in Bulgarije en Griekenland bepalen?

Als onze routesuggesties net niet de plekken bevatten die jij graag wilt zien op je camperreis door de Balkan of Griekenland, dan kun je ze aanpassen met de routeplanner. Wil je een camper huren in Bulgarije en Griekenland en zelf je route bepalen? Dat kan ook. Met onze routeplanner kun je ook zelf van A tot Z een route bouwen.

Hoe zit het met campings in Griekenland?

Op je reis door Griekenland vind je voldoende goed geoutilleerde campings. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Op onze website vind je een uitgebreide database met campingadressen. Je leest ook welke faciliteiten een camping heeft en kunt doorklikken naar de website om te reserveren.

Camperhuren in Griekenland Camperhuur Griekenland

Camperhuren Griekenland Camperhuur Griekenland
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!