Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Duitsland

Camperhuur in Duitsland staat gelijk aan avontuur in de natuur. Wakker worden in de donkergroene heuvels van het Zwarte Woud of uitblazen op de camping met een net aangeschaft wijntje uit de Moezelvallei. Het fijne aan het reizen met een huurcamper in Duitsland is dat je zelf je route bepaalt én dat de mooiste campings op je wachten, midden in de beroemde nationale parken. Dat is niet helemaal back to basic: want je hebt altijd een toilet, douche en keukentje bij je!* We hebben de mooiste camperroutes in Duitsland voor je uitgewerkt. Je past ze naar wens aan met onze handige routeplanner. Je kunt ook zelf een camperroute bouwen. Lees hieronder verder over camperhuur in Duitsland.

*Geen toilet en douche in de modellen Urban Vehicle en Urban Standard

Camperroutes Duitsland     Camperverhuur Duitsland

Camperhuren in Duitsland Camperhuur Duitsland

Veelgestelde vragen camperhuur Duitsland

Op welke locaties kan ik campers huren in Duitsland?

Er zijn campers te huur in Berlijn, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Keulen, Leipzig, München Airport, Osnabrück, Rheine en Rheinfelden. De beschikbaarheid in Nederland is soms wat beperkt; de locaties net over de grens zijn dan goede alternatieven. Kijk op onze website bij de verhuurlocatie van jouw keuze of het is toegestaan om jouw auto bij de verhuurlocatie te parkeren en of hier kosten aan verbonden zijn. Of vlieg bijvoorbeeld naar München en reis vanuit daar verder af richting het zuiden. Wij regelen het voor je.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

In Duitsland bieden wij huurcampers aan van McRent. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

Welke campers kan ik huren in Duitsland?

In Duitsland huur je verschillende campermodellen. De kleinste is geschikt voor twee personen, de grootste voor vier volwassenen en twee kinderen. Er is ook een model voor vijf volwassenen. De lengte, luxe en faciliteiten variëren per model. Bijna elk model heeft en douche, toilet en (soms basic) keukentje. De meeste modellen hebben een keuken met koelkast en/of diepvries en een fornuis met één of meerdere pitten. Let op: er zijn géén toilet en douche in de modellen Urban Vehicle en Urban Standard van McRent. Voor het huren van de Premium-modellen bij McRent dien je minimaal 25 jaar te zijn en drie jaar over een C1 rijbewijs te beschikken.

Wat zijn de mooiste rondreizen met een huurcamper in Duitsland?

Huur een camper in de Duitse plaats die gunstig ligt voor het gebied dat je wilt bezoeken. Vanuit Leipzig rijd je onze nostalgische DDR-route, waarbij je naast steden als Berlijn ook Nationaal Park Sächsische Schweiz aandoet. Vanuit Keulen ben je zo in Nationaal Park Eifel en vanuit München neem je binnen drie uur tijd de camper mee naar het Zwarte Woud. Ook Noord-Duitsland is een mooie regio voor een camperreis.

Kan ik zelf mijn camperroute in Duitsland bepalen?

Ja, dat kan! Onze routesuggesties geven je een goed beeld van een regio. Zie het als inspiratie voor je camperreis door Duitsland. Met onze routeplanner pas je de routevoorbeelden aan (zie daarvoor het submenu). Of bouw zelf je droomreis door Duitsland met onze handige routeplanner. Bij McRent Duitsland is het toegestaan om in de directe buurlanden te rijden.

Hoe zit het met campings in Duitsland?

In Duitsland is wildkamperen helaas verboden, maar talloze fantastische campings wachten op je. Overnacht onder de sterren in een nationaal park of parkeer je camper op een mooi plekje vlak bij een bezienswaardigheid. Van simpele campings midden in de natuur, tot luxere campings met mooie faciliteiten zoals een bakkerijtje of een zwembad.

Camperhuur Duitsland Camperhuren in Duitsland

Camperhuren in Duitsland Camperhuur Duitsland
Vraag een vrijblijvende offerte
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
{{javascripts}}