Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Ierland

Camperhuur in Ierland is wegdromen in een groene oase. Laat je meevoeren door de Wild Atlantic Way, over ruige kliffen naar gezellige stadjes zoals Galway en Cork. Het fijne aan het reizen met een huurcamper in Ierland is dat je zelf je route bepaalt en kunt stoppen waar en wanneer je maar wilt. Of het nu voor lunch is of je volgende camping. We hebben de mooiste camperroutes in Ierland voor je uitgewerkt. Je past ze naar wens aan met onze handige routeplanner. Je kunt ook zelf een camperroute bouwen. Lees hieronder verder over camperhuur in Ierland.

Veelgestelde vragen camperhuur Ierland

Op welke locaties kan ik campers huren in Ierland?

Er zijn campers te huur in Dublin en Limerick. Met KLM of Aer Lingus vlieg je rechtstreeks in ruim een uur naar de hoofdstad. Voor de ophaallocatie Limerick vlieg je met een overstap naar Shannon. Camperhuur vanuit Nederland kan overigens ook, maar dan moet je deze op de veerboot meenemen en dit kan duurder uitpakken.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

In Ierland bieden wij huurcampers aan van McRent. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

Welke campers kan ik huren in Ierland?

In Ierland huur je verschillende campermodellen. De kleinste is geschikt voor twee personen, de grootste voor vier volwassenen. De lengte en faciliteiten variëren per model. Elk model heeft een douche, toilet en keukentje. De meeste modellen hebben een keuken met koelkast en/of diepvries en een fornuis met één of meerdere pitten.

Wat zijn de mooiste rondreizen met huurcamper in Ierland?

Dublin is een goede uitvalsbasis om een rondreis door heel Ierland te maken. Vanuit deze mooie hoofdstad rijd je makkelijk naar Donegal of Connemara National Park. Ook een uitstapje naar de Giant's Causeway is makkelijk gemaakt. Bij is bij McRent niet toegestaan om buiten Ierland te reizen. Combinaties met andere landen zijn dus niet mogelijk.

Kan ik zelf mijn camperroute in Ierland bepalen?

Ja, dat kan! Onze routesuggesties geven je een idee van de hoogtepunten en de mogelijkheden. Zie het als inspiratie voor je camperreis door Ierland. Met onze routeplanner pas je de routevoorbeelden aan (zie daarvoor het submenu) of bouw zelf je droomreis door Ierland.

Hoe zit het met campings in Ierland?

Ierland heeft talloze campings, sommige met slechts een paar faciliteiten, anderen met meer luxe en toebehoren. Met je camper mag je niet in de vrije natuur overnachten, je bent in Ierland dus wel op deze campings aangewezen. In het hoogseizoen is handig om een plekje te reserveren, zeker op gewilde bestemmingen. Je camperreis in Ierland krijgt nog wat extra sfeer wanneer je in de buurt van een dorpje met een typische Ierse Pub verblijft. Gezellige avonden zijn hier gegarandeerd.

Camperhuren in Ierland Camperhuur Ierland

Camperhuren in Ierland Camperhuur Ierland
Ballon!