Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Slovenië

Met een huurcamper door de natuur van Slovenië trekken? Dat kan! In Slovenië bieden wij geen camperhuur aan. Haal daarom je camper op in Almere en rijdt op je gemak via Duitsland en Oostenrijk naar Slovenië. Of vlieg naar Zagreb of om daar je camperreis te beginnen. Je stelt zelf (of met hulp van ons) je route samen. De bergpas door de Karawanken is een prachtige route en brengt je dicht bij het mooie meer van Bled. Ook de bergpas vanaf Tarvisio in Italië is een aanrader, je rijdt dan zo nationaal park Triglav binnen. De Karawankentunnel is de makkelijkste route naar Slovenië. De mooiste camperroutes en antwoorden op veelgestelde vragen over camperhuur in Slovenië lees je hieronder.


Camperroutes Slovenië    Camperhuur vanuit Nederland    Camperhuur vanuit KroatiëCamperhuren Slovenië Camperhuur Slovenië

Veelgestelde vragen camperhuur Slovenië

Hieronder hebben we de antwoorden op veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Op welke locaties kan ik campers huren in Slovenië?

In Slovenië zelf bieden wij geen camperhuur gaan. Je huurt een camper in Nederland (Almere) en rijdt in twee of meer dagen via Duitsland en Oostenrijk naar Slovenië. Je kunt de camper ook in Kroatië, Duitsland of Italië huren. Je vliegt dan naar Zagreb, München of Venetië. Zagreb ligt op nog geen twee uur rijden van Ljubljana! En vanuit München ben je al een heel eind over de helft. Je kunt ook met je eigen auto naar een verhuurlocatie naar wens rijden om een camper op te halen. In Almere en Zagreb kun je gratis je auto parkeren tijdens je camperreis. In Duitsland betaal je op sommige locaties enkele euro's per dag. Kijk hiervoor op de pagina van de verhuurlocatie.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

Je huurt een complete camper bij McRent: van inventarissen tot verzekeringen. Inpakken en wegwezen!

Welke campers kan ik huren?

Er zijn verschillende campermodellen te huur. De kleinste is geschikt voor twee personen, de grootste voor vier volwassenen en twee kinderen of voor vijf volwassenen. De lengte en faciliteiten verschillen. Zo kun je altijd een model vinden dat voor jouw reisgezelschap geschikt is. Elk model heeft een douche, toilet en keukentje.

Wat zijn de mooiste rondreizen met een huurcamper in Slovenië?

Voor een camperreis door Slovenië neem je bijvoorbeeld Zagreb of Nederland als vertrekpunt.

Kan ik zelf mijn camperroute in Slovenië bepalen?

De routes op onze website zijn slechts voorbeelden. Ze geven je een idee van de mogelijkheden. Met de knop 'bewerk in routeplanner' pas je de route aan. Je kunt het aantal dagen aanpassen, bestemmingen toevoegen of juist weglaten. Liever zelf aan de slag voor jouw camperhuuravontuur in Slovenië? Gebruik dan onze routeplanner en bouw je route van dag tot dag.

Hoe zit het met campings in Slovenië?

Wildkamperen is er in Slovenië helaas niet bij, maar de mooie bergweggetjes nemen je mee naar prachtige bestemmingen waar campings in overvloed zijn. Zo zijn er authentieke plekjes bij boerderijen te vinden, maar ook luxe campings met allerlei voorzieningen.

Camperhuren in Slovenië Camperhuur Slovenië


Camperhuren in Slovenië Camperhuur Slovenië

Vraag een vrijblijvende offerte

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
{{javascripts}}