Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Portugal

Camperhuur in Portugal is heerlijk buiten genieten onder de zon. Geen dag is hetzelfde. Het ene moment lig je in de zon aan het strand van de Algarve de volgende dag bezoek je een historische stad, zoals Lissabon of Porto of drink je een glas port onder de luifel. Het fijne aan het reizen met een huurcamper in Portugal is dat je zelf je route en je eigen tempo bepaalt. We hebben de mooiste camperroutes in Portugal voor je uitgewerkt. Je past ze naar wens aan met onze handige routeplanner. Je kunt ook zelf een camperroute bouwen. Lees hieronder verder over camperhuur in Portugal.

Veelgestelde vragen camperhuur Portugal

Op welke locaties kan ik campers huren in Portugal?

Voor jouw camperreis in Portugal kun je een camper huren in Lissabon, de Algarve en Porto. Met Transavia of KLM vlieg je direct naar Faro, Lissabon en Porto en haal je daarna je huurcamper op. Bekijk de verhuurlocaties in Portugal.

Met welke camperverhuurders in Portugal werken jullie samen?

In Portugal bieden wij huurcampers aan van McRent en Rent Easy. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

Welke campers kan ik huren in Portugal?

In Portugal huur je verschillende campermodellen. De kleinste is geschikt voor twee personen, de grootste voor vier volwassenen en twee kinderen. De lengte en faciliteiten variëren per model. Op de modellen Urban Vehicle en Urban Standard en City Classic na, heeft elk model heeft een douche en toilet. Alle modellen hebben een keukentje met koelkast en/of diepvries en een fornuis met één of meerdere pitten.

Wat zijn de mooiste rondreizen met huurcamper in Portugal?

Vlieg naar Faro en haal je camper op in Almancil om de stranden van de Algarve te ontdekken. Vanuit Lissabon kun je het hele land goed verkennen. Vanuit deze mooie hoofdstad sta je zo in mooie steden als Sintra en Évora, maar ben je ook in een handomdraai aan het strand of in de bergen. Wil je de wijngaarden van Noord-Portugal ontdekken, start dan je camperreis door Portugal in de stad Porto.

Kan ik zelf mijn camperroute in Portugal bepalen?

De routevoorbeelden van onze Portugal-camperreizen geven je een idee van de mogelijkheden. Je past ze heel makkelijk naar wens aan. Je kunt via de knop 'open in routeplanner' (zie submenu) dagen toevoegen en verwijderen. Je kunt ook zelf jouw ultieme camperreis door Portugal uitstippelen met de routeplanner.

Hoe zit het met campings in Portugal?

Kamperen op een typische Portugese Quinta (boerderij) of op een rustig en uniek plekje in de natuur? Portugal heeft allerlei soorten campings en kampeerplekken. Wildkamperen mag in Portugal echt niet meer, maar er is keuze genoeg aan overnachtingsplekken. Van kleine, eenvoudige campings tot grote terreinen met ruime plekken en heel veel faciliteiten. In het hoogseizoen is reserveren wel aan te raden, zeker op de populaire bestemmingen. In het laagseizoen kun je ook prima op de bonnefooi rondtrekken, want er zijn genoeg campings in Portugal om uit te kiezen.

Camperhuren in Portugal Camperhuur Portugal

Camper huren in Portugal Camperhuur Portugal
Ballon!