Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Oostenrijk

Met een huurcamper door de bergen van Oostenrijk trekken? Haal je camper op in Almere en je bent er in een dag. Of vlieg/rijd naar München en start daar. Je stelt zelf (of met hulp van ons) je route samen. Kies je voor steden en cultuur? Dan brengt jouw huurcamper je naar Salzburg of Wenen. Ga je voor de natuur dan rijd je naar Vorarlberg of Tirol. Neem je wandelschoenen mee voor wandelingen naar de Großglockner of de Krimml-waterval. De mooiste camperroutes en antwoorden op veelgestelde vragen over camperhuur in Oostenrijk lees je hieronder.

Snel naar

Camperhuren Oostenrijk Camperhuur Oostenrijk

Veelgestelde vragen camperhuur Oostenrijk

Hieronder hebben we de antwoorden op veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Op welke locaties kan ik campers huren in Oostenrijk?

In Oostenrijk zelf bieden wij geen camperhuur gaan. Je huurt een camper in Nederland of in een buurland, bijvoorbeeld Duitsland (München). De verhuurlocatie in Nederland zit in Almere. Je rijdt in 10 uur naar Bregenz bij het Bodenmeer en een uur of 11 uur naar Salzburg. Natuurlijk kun je het ook in één of twee keer rijden. Vanuit München ben je in anderhalf uur in Salzburg. Je rijdt of vliegt dan naar München en haalt daar je camper op.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

Je huurt een complete camper bij McRent: van inventarissen tot verzekeringen. Inpakken en wegwezen!

Welke campers kan ik huren?

In Nederland en Duitsland huur je verschillende campermodellen. De kleinste is geschikt voor twee personen, de grootste voor vier volwassenen en twee kinderen of voor vijf volwassenen. De lengte en faciliteiten verschillen. Zo kun je altijd een model vinden dat voor jouw reisgezelschap geschikt is. Elk model heeft een douche, toilet en keukentje.

Wat zijn de mooiste rondreizen met een huurcamper in Oostenrijk?

Voor een camperreis door Oostenrijk kun je Nederland als vertrekpunt nemen. Je kunt ook vliegen (of rijden) naar München en daar een camper ophalen. Van München is het maar anderhalf uur rijden naar Salzburg.

  • Bekijk bijvoorbeeld deze mooie route via Slovenië. Klik op 'Bewerk in routeplanner' om de reis aan te passen en om bijvoorbeeld een ander begin- en eindpunt te kiezen.

Kan ik zelf mijn camperroute in Oostenrijk bepalen?

De routes op onze website zijn slechts voorbeelden. Ze geven je een idee van de mogelijkheden. Met de knop 'bewerk in routeplanner' pas je de route aan. Je kunt het aantal dagen aanpassen, bestemmingen toevoegen of juist weglaten. Liever zelf aan de slag voor jouw camperhuuravontuur in Oostenrijk? Gebruik dan onze routeplanner en bouw je route van dag tot dag.

Hoe zit het met campings in Oostenrijk?

Echt wildkamperen is er in Oostenrijk helaas niet bij. Er zijn een aantal plekken waar je op een parkeerplaats mag kamperen, maar op de andere plekken ben je aan campings gebonden. Toch is dat geen straf want in Oostenrijk zijn veel mooie campings. Van een eenvoudig plekje met uitzicht op de bergen tot luxe campings met allerlei voorzieningen.

Camperhuren in Oostenrijk Camperhuur Oostenrijk


Camperhuren in Oostenrijk Camperhuur Oostenrijk

Vraag een vrijblijvende offerte

{{javascripts}}