Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Oostenrijk

Met een huurcamper door de bergen van Oostenrijk trekken? Haal je camper op in Almere en je bent er in een dag. Of vlieg/rijd naar München en start daar. Je stelt zelf (of met hulp van ons) je route samen. Kies je voor steden en cultuur? Dan brengt jouw huurcamper je naar Salzburg of Wenen. Ga je voor de natuur dan rijd je naar Vorarlberg of Tirol. Neem je wandelschoenen mee voor wandelingen naar de Großglockner of de Krimml-waterval. De mooiste camperroutes en antwoorden op veelgestelde vragen over camperhuur in Oostenrijk lees je hieronder.

Snel naar

Camperhuren Oostenrijk Camperhuur Oostenrijk

Veelgestelde vragen camperhuur Oostenrijk

Op welke locaties kan ik campers huren in Oostenrijk?

In Oostenrijk zelf bieden wij geen camperhuur gaan. Je huurt een camper in Nederland of in een buurland, bijvoorbeeld Duitsland. We kiezen dan een verhuurlocatie die gunstig ligt, bijvoorbeeld in München. De verhuurlocatie in Nederland zit in Almere. Je rijdt vanuit daar in 10 uur naar Bregenz bij het Bodenmeer en een uur of 11 uur naar Salzburg. Natuurlijk kun je het ook in één of twee keer rijden. Vanuit München ben je in anderhalf uur in Salzburg. Je rijdt of vliegt dan naar München en haalt daar je camper op.

Met welke camperverhuurders in Oostenrijk werken jullie samen?

Voor jouw camperreis door Oostenrijk huur je een complete camper bij McRent: van inventarissen tot verzekeringen. Inpakken en wegwezen!

Welke campers kan ik huren voor mijn rondreis door Oostenrijk?

Al ben je met twee personen of met een familie van vijf: voor elk camperavontuur is er een geschikte camper te vinden. De meeste campers zijn voorzien van badkamertje en keukentje. Je hebt dus alles bij de hand voor jouw roadtrip door Oostenrijk.

Wat zijn de mooiste rondreizen met huurcamper in Oostenrijk?

Voor een camperreis door Oostenrijk kun je Nederland als vertrekpunt nemen. Je kunt ook vliegen (of rijden) naar München en daar een camper ophalen. Van München is het maar anderhalf uur rijden naar Salzburg. Kies voor een combinatie van een camperreis door Oostenrijk en Slovenië, of maak een combi met Italië. Een camperreis die enkel door Oostenrijk voert, kan ook. Pas dan een van onze bestaande routes aan, of bouw zelf een route van A tot Z met onze routeplanner.

Hoe zit het met campings in Oostenrijk?

Echt wildkamperen is er in Oostenrijk helaas niet bij. Er zijn een aantal plekken waar je op een parkeerplaats mag kamperen, maar op de andere plekken ben je aan campings gebonden. Toch is dat geen straf want in Oostenrijk zijn veel mooie campings. Van een eenvoudig plekje met uitzicht op de bergen tot luxe campings met allerlei voorzieningen.

Camperhuren in Oostenrijk Camperhuur Oostenrijk

Camperhuren in Oostenrijk Camperhuur Oostenrijk
Vraag een vrijblijvende offerte
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan
{{javascripts}}