Redactionele blogs

10 Redenen voor een vakantie in Schotland

Door Onze redactie op zo 10 jan. 2021 12:00:00

Schotland is misschien niet het eerste land waar je aan denkt als je een vakantie in Europa zoekt. Dat is jammer! Want van de prachtige natuur tot aan Harry Potter en de nationale drank: allemaal redenen om naar Schotland op vakantie te gaan.

Quiraing bergketen, Isle of Skye

5 Leukste steden in Duitsland

Door Onze redactie op ma 4 jan. 2021 13:00:00

Een stedentrip naar Duitsland is altijd een goed idee. Je vindt er grote, altijd levendige steden, maar ook romantische, knusse plaatsjes met schitterende kastelen. Het aanbod is dus erg groot en kiezen kan een uitdaging zijn. Om je een handje te helpen zetten we vijf van de leukste Duitse steden voor je op een rij.

Reichstag, Berlijn

Ontdek ongerept Toscane

Door Onze redactie op za 26 dec. 2020 14:35:00

Toscane is een schitterende regio in het midden van Italië. De natuur is prachtig en ongerept, het eten is heerlijk en de mensen zijn vriendelijk. De perfecte regio om heerlijk vakantie te vieren dus. Toscane heeft iets voor elk type reiziger. Je kunt er uren wandelen door de natuur, de leukste plaatsjes bezoeken en zelfs compleet tot rust komen in een van de heerlijke spa’s. We geven je hier een aantal tips voor de mooiste reizen naar deze fijne vakantieregio.

Florence, Italië

10 Redenen voor een vakantie in Andalusië

Door Onze redactie op ma 21 dec. 2020 12:12:00

Iedereen is wel eens in Spanje op vakantie geweest of kent iemand die er geweest is. Sommige mensen hebben er zelfs een tweede huis of gaan er de helft van het jaar overwinteren. Andalusië is een van de zeventien autonome regio’s in Spanje en ligt het meest zuidelijk. Het is er (meestal) zonnig, het bruist er van de culturele bezienswaardigheden en op iedere straathoek kun je overheerlijke tapas en sangria krijgen. Hieronder vind je nog meer redenen om naar Andalusië op vakantie te gaan.

het Alhambra paleis, Granada

Waarom op vakantie in Europa?

Door Onze redactie op di 15 dec. 2020 13:00:00

Als je vakantieplannen aan het maken bent, droom je misschien al snel van verre bestemmingen. Maar ook dichterbij huis zijn er meer dan genoeg prachtige plaatsen te ontdekken. Een vakantie in Europa brengt veel voordelen met zich mee. We zetten er hier een paar voor je op een rijtje.

Een groot voordeel aan een vakantie binnen Europa is de korte reistijd