Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Verenigd Koninkrijk

Camperhuur in het Verenigd Koninkrijk is mogelijk vanuit de verhuurlocaties in Londen en Edinburgh. Verken Schotland met je huurcamper of kies je voor een reis door het Engelse Lake District? Aan jou de keus: want je kunt zelf je route bepalen. In Schotland en Engeland zijn verschillende soorten campers te huur. Van campervans tot grote campers met een extra bed in de alkoof. Wij hebben alvast de mooiste routes met een huurcamper in Engeland en Schotland voor je op een rijtje gezet. Alle routes zijn naar wens aan te passen. Je kunt ook zelf je droomroute voor je camperreis in het Verenigd Koninkrijk uitstippelen!

Snel naar

Camperhuur Engeland en Schotland Camperhuur Engeland en Schotland

Veelgestelde vragen camperhuur Engeland/Schotland

Hieronder hebben we de antwoorden op veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Op welke locaties kan ik campers huren in Engeland/Schotland?

Je huurt campers in Londen (Engeland) en Edinburgh (Schotland). Van hieruit kun je dus je route plannen. Met het vliegtuig (of de boot) ben je er zo!

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

Huurcampers in het Verenigd Koninkrijk boeken wij bij McRent. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

Welke campers kan ik huren in Engeland/Schotland?

In Engeland en Schotland zijn verschillende campermodellen te huur. Van de kleinere campervans met compacte keuken, tot de bijna Amerikaanse modellen van 7,5 meter lang. Er zijn huurcampers in Engeland en Schotland voor wel vijf tot zes personen (Family Plus en Family Luxury). De faciliteiten verschillen per model.

Wat zijn de mooiste rondreizen met een huurcamper in Engeland en Schotland?

Je haalt je huurcamper op in Edinburgh of Londen en bent van daaruit vrij om je eigen route te kiezen. Uiteraard hebben wij genoeg reisinspiratie voor je. Meer routes volgen binnenkort.

Kan ik zelf mijn camperroute in Engeland/Schotland bepalen?

Dat kan zeker. Daarvoor is onze routeplanner ontwikkeld. Zo plan je in een handomdraai de mooiste routes langs de highlights van Schotland en Engeland.

Hoe zit het met campings in Engeland en Schotland?

Wildkamperen is officieel alleen toegestaan voor kampeerders zonder voertuig. Met je camper kun je dus niet overal gaan staan: vaak word je verwezen naar speciale kampeerplekken of campings. Zoek dus goed de regels na voor de regio die je gaat bezoeken. Uiteraard kun je altijd terecht op campings.

Camperhuren in Engeland en Schotland Camperhuur Groot-Brittannie


Camperhuren in Groot-Brittannie Camperhuur Engeland en Schotland

Vraag een vrijblijvende offerte

{{javascripts}}