Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Verenigd Koninkrijk

Verken je Schotland met je huurcamper of kies je voor een reis door het Engelse Lake District? Aan jou de keus: want je kunt zelf je route bepalen. Wij hebben alvast de mooiste routes met een huurcamper in Engeland en Schotland voor je op een rijtje gezet. Je kunt ook zelf een droomroute voor je camperreis in het Verenigd Koninkrijk uitstippelen! In Schotland en Engeland zijn verschillende soorten campers te huur. Van campervans tot grote campers met een extra bed in de alkoof. Camperhuur in het Verenigd Koninkrijk is mogelijk vanuit de verhuurlocaties in onder andere Londen, Edinburgh en Glasgow.

Veelgestelde vragen camperhuur Verenigd Koninkrijk

Op welke locaties kan ik campers huren in het Verenigd Koninkrijk?

Je huurt campers in Londen, Chester (Engeland), Bristol, Glasgow en Edinburgh (Schotland). Vanuit deze plaatsen kun je jouw route plannen. Met het vliegtuig (of de boot) ben je er zo! Voor informatie over het parkeren van je eigen auto op de verhuurlocaties, kun je kijken op de pagina van de verhuurlocatie.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

Huurcampers in het Verenigd Koninkrijk boeken wij bij McRent en Touring Cars. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten. McRent heeft locaties in Londen en Edinburgh. Touring Cars in Glasgow en Chester (ten zuiden van Liverpool).

Welke campermodellen kan ik huren in het Verenigd Koninkrijk?

In Engeland en Schotland zijn verschillende campermodellen te huur. Van de kleinere campervans met compacte keuken, tot de bijna Amerikaanse modellen van 7,5 meter lang. Er zijn huurcampers in Engeland en Schotland voor wel vijf tot zes personen. De faciliteiten verschillen per model.

Wat zijn de mooiste rondreizen met een huurcamper in Engeland en Schotland?

Je haalt je huurcamper op in bijvoorbeeld Edinburgh of Londen en bent van daaruit vrij om je eigen route te kiezen. Uiteraard hebben wij genoeg reisinspiratie voor je. Kies je een route langs de tuinen van Zuid-Engeland of ga je op camperavontuur in de Schotse Hooglanden? Bij camperverhuurder McRent is het toegestaan om het hele Verenigd Koninkrijk te bezoeken. Daarbuiten reizen is ook toegestaan. Bij Touring Cars moet er altijd vooraf toestemming worden gevraagd. Lees hier meer op de pagina met praktische informatie over Touring Cars Verenigd Koninkrijk.

Kan ik zelf mijn camperroute in het Verenigd Koninkrijk bepalen?

Dat kan zeker. Daarvoor is onze routeplanner ontwikkeld. Zo plan je in een handomdraai de mooiste routes langs de highlights van Schotland en Engeland.

Hoe zit het met wildkamperen in het Verenigd Koninkrijk?

Wildkamperen is officieel alleen toegestaan voor kampeerders zonder voertuig. Met je camper kun je dus niet overal gaan staan. Vaak word je verwezen naar speciale kampeerplekken of campings. Zoek dus goed uit wat mogelijk is in de regio die je gaat bezoeken. Uiteraard kun je altijd terecht op campings.

Camperhuren in Engeland en Schotland Camperhuur Groot-Brittannie

Camperhuren in Groot-Brittannie Camperhuur Engeland en Schotland
Ballon!