Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Tsjechië

Met een huurcamper dwars door Tsjechië trekken? Haal je camper op in Almere en je bent er in een dag. Of haal deze op in Berlijn of Dresden en je bent al vlak bij de grens. Je stelt zelf je route samen (natuurlijk helpen we je graag hierbij). Is jouw eerste stop het Boheems Paradijs of de kuurstad Karlovy Vary (Karlsbad)? Of rijd je door voor een stedentrip in Praag? Trek je wandelschoenen vast aan om het Reuzengebergte te verkennen: met de stoeltjeslift naar de top van de Sněžka of ontdek de rotsen van Adršpach. De mooiste camperroutes en antwoorden op veelgestelde vragen over camperhuur in Tsjechië lees je hieronder.

Snel naar

Camperhuren Tsjechië Camperhuur Tsjechië

Veelgestelde vragen camperhuur Tsjechië

Hieronder hebben we de antwoorden op veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Op welke locaties kan ik campers huren in Tsjechië?

In Tsjechië zelf bieden wij geen camperhuur gaan. Je huurt een camper in Nederland of in Duitsland (Berlijn, Dresden of wellicht München). De verhuurlocatie in Nederland zit in Almere. Je rijdt in een kleine 10 uur naar Karlovy Vary en in een uur of 11 uur naar Praag. Natuurlijk kun je het ook in één of twee keer rijden. Vlieg of rijd naar Berlijn of Dresden en haal daar je camper op. Vanuit Dresden ben je in een uur al in de natuur van Boheems Zwitserland.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

Je huurt een complete camper bij McRent: van inventarissen tot verzekeringen. Inpakken en wegwezen!

Welke campers kan ik huren?

In Nederland en Duitsland huur je verschillende campermodellen. De kleinste is geschikt voor twee personen, de grootste voor vier volwassenen en twee kinderen of voor vijf volwassenen. De lengte en faciliteiten verschillen. Zo kun je altijd een model vinden dat voor jouw reisgezelschap geschikt is. Elk model heeft een douche, toilet en keukentje.

Wat zijn de mooiste rondreizen met een huurcamper in Tsjechië?

Voor een camperreis door Tsjechië kun je Nederland als vertrekpunt nemen. Je kunt ook vliegen (of rijden) naar Dresden en daar een camper ophalen. Vanuit Dresden is het slechts een uur rijden naar Boheems Zwitserland of sta je in 2,5 uur in Karlovy Vary.

  • Bekijk bijvoorbeeld deze mooie route door Tsjechië. Klik op 'Bewerk in routeplanner' om de reis aan te passen en om bijvoorbeeld een ander begin- en eindpunt te kiezen.

Kan ik zelf mijn camperroute in Tsjechië bepalen?

De routes op onze website zijn inspiratie voor jouw eigen reis. Je kunt ze als basis gebruiken en verder helemaal naar wens aanpassen. Met de knop 'bewerk in routeplanner' stel je je eigen route samen. Je kunt het aantal dagen aanpassen, bestemmingen toevoegen of juist weglaten. Wil je liever helemaal zelf aan de slag met jouw camperhuuravontuur in Tsjechië? Gebruik dan onze routeplanner en bouw je route van dag tot dag.

Hoe zit het met campings in Tsjechië?

Zo maar ergens je camper neerzetten is in Tsjechië niet toegestaan. Wil je toch het gevoel hebben van wildkamperen? Er zijn stukken land waar je mag staan, dit heet Bezkempu. Heb je liever wat meer faciliteiten bij de hand (stroom en wifi zijn soms best fijn), dan biedt Tsjechië tal van mogelijkheden. Word jij wakker met uitzicht op het Lipnomeer, de bergen van het Reuzengebergte of op een plekje niet ver van Praag.

Camperhuren in Tsjechië Camperhuur Tsjechië


Camperhuren in Tsjechië Camperhuur Tsjechië

Vraag een vrijblijvende offerte

{{javascripts}}