Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Tsjechië

Met een huurcamper dwars door Tsjechië trekken? Haal je camper op in Düsseldorf of Dresden en je bent al vlak bij de grens. Je stelt zelf je route samen. Natuurlijk helpen we je graag hierbij. Is jouw eerste stop het Boheems Paradijs of de kuurstad Karlovy Vary (Karlsbad)? Of ga je voor een stedentrip in Praag? Trek je wandelschoenen vast aan om het Reuzengebergte te verkennen: met de stoeltjeslift naar de top van de Sněžka of bewonder de rotsen van Adršpach. De mooiste camperroutes en antwoorden op veelgestelde vragen over camperhuur in Tsjechië lees je hieronder.

Snel naar

Camperhuren Tsjechië Camperhuur Tsjechië

Veelgestelde vragen camperhuur Tsjechië

Op welke locaties kan ik campers huren in Tsjechië?

In Tsjechië zelf bieden wij geen camperhuur gaan. Je huurt een camper in Nederland of in Duitsland, bijvoorbeeld Berlijn, Dortmund of Düsseldorf. De verhuurlocatie in Nederland zit in Almere. Je rijdt in een kleine 10 uur naar Karlovy Vary en in een uur of 11 naar Praag. Natuurlijk kun je het ook in één of twee keer rijden. Vlieg of rijd naar Berlijn of Dresden en haal daar je camper op. Vanuit Dresden ben je in een uur al in de natuur van Boheems Zwitserland. Zo zijn er veer verschillende manieren om je camperhuuravontuur in Tsjechië te beginnen.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

Voor jouw camperreis door Tsjechië kun je via ons een camper huren bij McRent. Deze campers zijn kleine huisjes op wielen. Van inventarissen tot verzekeringen, we regelen alles voor je.

Welke campers kan ik huren voor mijn camperreis?

Jouw camperreis in Tsjechië begint zogezegd in Nederland of Duitsland. Hier kun je kiezen uit verschillende huurcampers van McRent. De kleinste is geschikt voor twee personen, de grootste voor vier volwassenen en twee kinderen of voor vijf volwassenen. De lengte en faciliteiten verschillen. Zo kun je altijd een model vinden dat voor jouw reisgezelschap geschikt is. Elk model heeft een douche, toilet en keukentje.

Wat zijn de mooiste rondreizen met een huurcamper in Tsjechië?

Voor een camperreis door Tsjechië kun je Nederland als vertrekpunt nemen. Je kunt ook vliegen (of rijden) naar Dresden en daar een camper ophalen. Vanuit Dresden is het slechts een uur rijden naar Boheems Zwitserland of sta je in 2,5 uur in Karlovy Vary. Bij onze routes kun je via de knop 'Bewerk in routeplanner' de reis langer of korter maken. Ook zijn er andere plaatsen toe te voegen. Camperhuur Tsjechië op maat!

Kan ik zelf mijn camperroute in Tsjechië bepalen?

Onze camperroutes doo Tsjechië zijn inspiratie voor jouw eigen reis. Zoals hierboven al even vermeld, kun je ze als basis gebruiken en verder helemaal naar wens aanpassen. Met de knop 'bewerk in routeplanner' stel je je eigen route samen. Je kunt het aantal dagen aanpassen, bestemmingen toevoegen of juist weglaten. Wil je liever helemaal zelf aan de slag met jouw camperhuuravontuur in Tsjechië? Gebruik dan onze routeplanner en bouw je route van dag tot dag.

Hoe zit het met campings in Tsjechië?

Zo maar ergens je camper neerzetten is in Tsjechië niet toegestaan. Wil je toch het gevoel hebben van wildkamperen? Er zijn stukken land waar je mag staan, dit heet Bezkempu. Heb je liever wat meer faciliteiten bij de hand (stroom en wifi zijn soms best fijn), dan biedt Tsjechië tal van mogelijkheden. Word jij wakker met uitzicht op het Lipnomeer, de bergen van het Reuzengebergte of op een plekje niet ver van Praag?

Camperhuren in Tsjechië Camperhuur Tsjechië

Camperhuren in Tsjechië Camperhuur Tsjechië
Vraag een vrijblijvende offerte
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan
{{javascripts}}