Vraag een vrijblijvende offerte

Camperhuur Italië

Camperhuur in Italië is vooral genieten van la bella vita. Het ene moment sta je midden in een historisch stadje in Toscane, het volgende moment rijd je over een prachtige bergweg in de Alpen. Het fijne aan het reizen met een huurcamper in Italië is dat je zelf je route uitstippelt en dat je zelf bepaalt hoe lang je op een plek wilt blijven. We hebben de mooiste camperroutes in Italië voor je uitgewerkt. Je past ze naar wens aan met onze handige routeplanner. Je kunt ook zelf een camperroute bouwen. Lees hieronder verder over camperhuur in Italië.

Veelgestelde vragen camperhuur Italië

Op welke locaties kan ik campers huren in Italië?

Er zijn campers te huur in Milaan, Bologna, Florence, Pisa, Venetië, Rome en op de eilanden Sicilië en Sardinië. Met KLM of Transavia vlieg je direct naar Bologna, Florence, Pisa, Venetië, Rome en Catania, waar je vervolgens je huurcamper ophaalt. Je kunt ook met je eigen auto naar de locatie rijden en daar je auto (gratis!) parkeren. Bekijk de verhuurlocaties in Italië.

Met welke camperverhuurders in Italië werken jullie samen?

In Italië bieden wij huurcampers aan van McRent en Rent Easy. Van inventarissen tot verzekeringen; aan alles wordt gedacht, zodat jij een zorgeloze campervakantie hebt en zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

Welke campers kan ik huren in Italië?

In Italië huur je verschillende campermodellen. De kleinste is geschikt voor twee personen, de grootste voor vier volwassenen en twee kinderen. De lengte en faciliteiten variëren per model. Bijna elk model heeft een douche, toilet en keukentje. Alleen de compacte modellen Urban Vehicle, Urban Standard en City Classic hebben geen toilet en douche. Er is altijd een keukentje met koelkast en/of diepvries en een fornuis met één of meerdere pitten.

Wat zijn de mooiste rondreizen met huurcamper in Italië?

Pisa is een goede uitvalsbasis om Toscane te ontdekken. Pisa combineer je namelijk heel gemakkelijk met historische steden als Florence, Siena en de natuur van het Trasimenomeer. Dus: sit back en enjoy the ride! Wil je het veelzijdige eiland Sicilië ontdekken? Begin je camperreis dan in Catania.

Kan ik mijn camperroute door Italië zelf bepalen?

Ja, dat kan! Onze routesuggesties geven je een idee van de hoogtepunten en de mogelijkheden. Zie het als inspiratie voor je camperreis door Italië. Met onze routeplanner pas je de routevoorbeelden aan (zie daarvoor het submenu) of bouw je zelf je droomreis door Italië.

Hoe zit het met campings in Italië?

Italië is een echt kampeerland en er zijn dan ook talloze mogelijkheden. Wildkamperen mag helaas niet, maar op sommige plekken vind je een 'area di sosta', een parkeerplaats langs de weg, waar je kunt staan (soms wel tegen betaling). Agricampeggio is overnachten bij de boer: absoluut een leuke ervaring. Heb je behoefte aan wat meer luxe of aan mensen om je heen? Op alle toeristische en minder toeristische bestemmingen vind je leuke campings met diverse faciliteiten.

Camperhuren in Italië Camperhuur Italië

Camperhuren in Italië Camperhuur Italië
Ballon!