Routes in beieren

Test

GRATIS GEPERSONALISEERD ROADBOOK
Boek bij ons een camper- of autorondreis en krijg een gepersonaliseerde reisgids cadeau.
Duitse Pareltjes

Met deze camperreis rijd je via Duitse Pareltjes als nationaal park het Zwarte Woud en de pittoreske vakwerkstadjes van de Romantische Strasse. Onderweg kun je wandelen over de fotogenieke Geierlay-hangbrug en het sprookjesachtige Slot Neuschwanstein bij Füssen bezoeken. Tijdens de langere camperroutes pak je ook nog even de prachtige Bodensee en de historische stad Keulen mee.

Rothenburg ob der Tauber Romantische StrasseZwarte Woud DuitslandSlot Neuschwanstein, FussenGeierlay hangbrug Morsdorf
Romantische Strasse

Een van de bekendste toeristische routes in Duitsland is de Romantische Strasse. Deze route loopt dwars door Beieren, van Würzburg aan de Main naar Füssen, aan de voet van de Alpen. Via glooiende heuvels met bossen en rivierdalen en middeleeuwse steden eindigt de route uiteindelijk bij de hoge toppen van de Beierse Alpen. Deze camperrondreis voert je over de Romantische Strasse met als absolute hoogtepunten sprookjeskasteel Neuschwanstein en het pittoreske stadje Rothenburg ob der Tauber.

KoblenzHeidelbergFüssenAugsburg
De hoogste pieken van Europa

Bezoek de hoogste toppen van Europa tijdens deze camperrondreis dwars door de indrukwekkende Alpen. Je toert over kronkelende bergpassen met onderweg de prachtigste uitzichten. Naast natuur bezoek je ook sfeervolle bergdorpjes. Via Berchtesgaden in Beieren reis je naar Oostenrijk. Je bezoekt Nationaal Park Hohe Tauern, het koninklijke Lech en natuurpark Karwendel. Je vervolgt je camperreis naar de mooiste bergpieken van Zwitserland en voor bergdorp Davos en de Matterhorn bij het mondaine stadje Zermatt.

Grossglockner, bij Matrei, Hohe TauernHintersee berchtesgadenLech Vorarlberg OostenrijkMatterhorn Zermatt Zwitserland
Ballon!