Routes in griekse-vasteland

GRATIS GEPERSONALISEERD ROADBOOK
Boek bij ons een camper- of autorondreis en krijg een gepersonaliseerde reisgids cadeau.
De Peloponnesos

De Peloponnesos is een groot schiereiland ten zuiden van het vasteland van Griekenland. Behalve het prachtige bergachtige landschap is een bezoek aan dit gebied zeer de moeite waard vanwege de vele oudheidkundige vindplaatsen als het theater van Epidaurus, de ruïnes van Olympia en de overblijfselen van Sparta, Mycene en Korinthe. De vele gezellige kustplaatsjes met hun leuke restaurantjes zoals het pittoreske havenstadje Pylos vormen de kers op de taart.

MonemvassiaEpidaurusPylosLeeuwenpoort, Mycene
Griekse goden en godinnen

Waarom niet per huurcamper door Griekenland reizen? Je vliegt in een paar uur naar de Griekse hoofdstad Athene waarvandaan je een prachtige reis over het Griekse vasteland en de Peloponnesos maakt. Onderweg kun je indrukwekkende antieke plaatsen als Epidaurus, Delphi of Athos bezoeken, maar je geniet ook van het goede Griekse leven met zijn heerlijke klimaat, vele leuke strandjes en restaurantjes.

AthosPer camper door GriekenlandTempel van Zeus, OlympiaThessaloniki
Griekse cultuur, natuur en strand

Reis dwars door Griekenland met je huurcamper en ontdek de klassieke oudheden en indrukwekkende natuur van het Griekse vasteland. Je bezoekt nationaal park Noord-Pindos, de antieke steden Athene en Delphi en de stranden aan de prachtige westkust bij Parga en op de Peloponnesos bij Stoupa. Geniet onderweg van de Griekse keuken op een zonnig terrasje bij een authentieke taverne. Je komt ze volop tegen! Deze route is uitermate geschikt voor avonturiers, want je reist door de prachtige, ruige Zagoria regio. Hier vind je weinig campings, dus reis er doorheen of ga een keertje wildkamperen, dat mag in Griekenland!

Nationaal Park Noord Pindos, DrakenmerenPargaDelphiStoupa Peloponnesos
Ballon!