Vraag offerte

McRent IJsland

Logo McRent IJslandCamperverhuurder McRent is de grootste camperverhuurder van Europa en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De campers zijn meestal niet ouder dan drie jaar en van alle gemakken voorzien. Er zijn campers beschikbaar van zeer compact tot zeer luxe en ruim. Je krijgt een prima inventaris mee en de campers hebben veel bagageruimte. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bijzonderheden

  • Duitse kwaliteit van de Erwin Hymer Group
  • Uitgebreide inventaris
  • Jonge campers, niet ouder dan drie jaar (met uitzondering van de EcoLine modellen, deze zijn maximaal vijf jaar oud)

Flex-rates camperhuur

McRent werkt met het zogenaamde flex-rate-systeem. Dat betekent dat de prijzen wekelijks worden aangepast aan de op dat moment geldende vraag/aanbod-situatie. Vuistregel is: hoe eerder je boekt, hoe minder je betaalt.

Buscamper

Dit zijn compacte campers op basis van middelgrote bestelwagens. Ze beschikken over bijna alle voorzieningen van de grotere campers, maar ze zijn door hun geringe afmeting zeer gemakkelijk te besturen.

De buscamper van McRent

Half-integraal

Deze modellen hebben een opbouw op het chassis, waardoor een grote leefruimte mogelijk wordt met overal stahoogte. Deze campers zijn van alle gemakken voorzien.

De half-integraal-camper van McRent

Alkoof

Deze ruime campers hebben boven de bestuurderscabine een tweepersoonsbed. Ze zijn daardoor zeer geschikt voor meerdere personen, bijvoorbeeld families.

De alkoof-camper van McRent

Bekijk de video's

Bekijk hier de Nederlandstalige instructievideo's

Meer weten over McRent?

Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!