Vraag offerte

McRent Spanje

Logo McRent SpanjeCamperverhuurder McRent is de grootste camperverhuurder van Europa en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De campers zijn meestal niet ouder dan drie jaar (behalve op IJsland) en van alle gemakken voorzien. Er zijn campers beschikbaar van zeer compact tot zeer luxe en ruim. Je krijgt een prima inventaris mee en de campers hebben veel bagageruimte. Alle campers zijn handgeschakeld en rijden op diesel.

Bijzonderheden

  • Duitse kwaliteit van de Erwin Hymer Group
  • Uitgebreide inventaris
  • Jonge campers, niet ouder dan drie jaar

Flex-rates camperhuur

McRent werkt met het zogenaamde flex-rate-systeem. Dat betekent dat de prijzen wekelijks worden aangepast aan de op dat moment geldende vraag/aanbod-situatie. Vuistregel is: hoe eerder je boekt, hoe minder je betaalt.

Budget Van

De kleinste campers uit de vloot zijn de vans, campers op basis van compacte bestelwagens. Deze campers hebben uiteraard minder voorzieningen dan de grotere modellen, maar voor wie sportief wil reizen is dit een prima keuze.

De budget van-camper van McRent

Buscamper

Dit zijn compacte campers op basis van middelgrote bestelwagens. Ze beschikken over bijna alle voorzieningen van de grotere campers, maar ze zijn door hun geringe afmeting zeer gemakkelijk te besturen.

De buscamper van McRent

Half-integraal

Deze modellen hebben een opbouw op het chassis, waardoor een grote leefruimte mogelijk wordt met overal stahoogte. Deze campers zijn van alle gemakken voorzien.

De half-integraal-camper van McRent

Integraal

De topmodellen uit de collectie. Dit zijn echt rijdende vakantiehuizen met veel ruimte en luxe voorzieningen.

De integraal-camper van McRent

Alkoof

Deze ruime campers hebben boven de bestuurderscabine een tweepersoonsbed. Ze zijn daardoor zeer geschikt voor meerdere personen, bijvoorbeeld families.

De alkoof-camper van McRent

Bekijk de video's

Bekijk hier de Nederlandstalige instructievideo's

Meer weten over McRent?

Welke route?

Bekijk onze routesuggesties voor Spanje

Ballon!