Andere wensen? Vraag het ons!

Jouw droomreis nog niet gevonden? Geen probleem: je kunt bij ons terecht met vrijwel al je Europa wensen.

Bepaal je eigen reis

Binnen Europa is zoveel keuze uit unieke landen, dit zorgt voor onbegrensde mogelijkheden. Wij zijn een maatwerkspecialist. Dat is een goede combinatie! Je bent bij ons niet gebonden aan standaardpakketten. Je kunt je eigen route van A tot Z uitstippelen met onze routeplanner of je wensen met ons delen, dan stellen wij een reis voor je samen.

Een paar ideeën voor jouw vakantie:

  • Combineer meerdere landen via onze routeplanner
  • Boek vooraf een interessante excursie of entreekaart voor een museum
Veel mogelijkheden voor Europa

Maatwerk is niet duurder

Veel reizigers denken dat maatwerk duurder is dan een standaardreis of een zelf geboekte reis. Dat is gelukkig niet zo. Doordat wij direct zaken doen met bijvoorbeeld airlines en camperverhuurders, bieden we voordelige prijzen. Wordt de reis goedkoper als je eerder vertrekt of een andere camper of route kiest? Dan hoor je dat van ons! We denken met je mee om je vakantie voordelig te houden én te laten passen bij jouw wensen.

Wat kost een reis

Waarom zie ik geen prijzen?

Omdat we geen standaardreizen aanbieden, is de prijs van iedere reis anders. Bovendien zijn de prijzen van camperhuur of vliegtickets afhankelijk van beschikbaarheid, reisperiode en bestemming. Omdat we eerlijk willen zijn over de prijs van jouw droomreis, werken we niet met 'vanaf-prijzen'. Wil je weten wat je reis kost? Vraag een offerte aan of mail/bel ons. Je krijgt altijd binnen één werkdag een prijsopgave en advies. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Wat kost een reis
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!