Vraag offerte

Touring Cars Noorwegen

Logo Touring Cars NoorwegenTouring Cars-camperverhuur is een middelgrote verhuurder, die zich specialiseert in kwaliteitscampers. De meeste modellen zijn handgeschakeld, maar er zijn 3 modellen waarbij het mogelijk is voor een automatische versnelling te kiezen. Ook de service is high-end: 24 uur per dag bereikbaar voor hulp, en je kunt je camper ophalen op een moment dat jij kiest. Ze hebben locaties door heel Europa.

Bijzonderheden

  • Alle campers hebben minder dan 100.000 kilometer op de teller.
  • 24/7 bereikbaar voor alle vragen onderweg en voor hulp bij pech.
  • Alle campers beschikken over een navigatiesysteem.
  • Transfers van en naar de luchthaven zijn standaard inclusief.

Buscamper

Dit zijn compacte campers op basis van middelgrote bestelwagens. Ze beschikken over bijna alle voorzieningen van de grotere campers, maar ze zijn door hun geringe afmeting zeer gemakkelijk te besturen. Je kunt kiezen uit een handgeschakelde of automatische versnelling bij deze categorie.

De buscamper van Touring Cars

Half-integraal

Deze modellen hebben een opbouw op het chassis, waardoor een grote leefruimte mogelijk wordt met overal stahoogte. Deze campers zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt kiezen uit een handgeschakelde of automatische versnelling bij een aantal modellen binnen deze categorie.

De half-integraal-camper van Touring Cars

Alkoof

Deze ruime campers hebben boven de bestuurderscabine een tweepersoonsbed. Ze zijn daardoor zeer geschikt voor meerdere personen, bijvoorbeeld families.

De alkoof-camper van Touring Cars

One-ways zijn mogelijk

Bij Touring Cars is het mogelijk one-ways te rijden door Europa. Zo kun je meer zien in kortere tijd! One-way kosten en mogelijkheden verschillen per land. Kijk hiervoor bij de praktische informatie onder het kopje 'one-ways'. In Noorwegen kun je de camper alleen ophalen in Oslo en Tromsø. De locaties in Lofoten Evenes en Trondheim in Noorwegen zijn enkel beschikbaar voor inleveren.

Meer weten over Touring Cars?

Ballon!