Emma Burgers

Monument Valley

Emma schrijft sinds 2018 voor ViaTioga. Ze reisde al af naar winters Canada en tourde in haar eentje langs de hoogtepunten van Zuidwest-Amerika. Sinds de zomer van 2020 schrijft ze ook voor ViaTioga over de mooiste Europese bestemmingen. Emma vult graag je bucketlist aan met de absolute must-sees in nationale parken, verhalen over wildlife en top-tientjes in de grote steden.

Blogs van Emma Burgers

9 x de leukste bezienswaardigheden van Wenen

Thu 4 Mar 2021 6:00

Koffiedrinken in de statige Kaffeehauser, op zoek naar het beste stukje sachertorte. Waan je even koningin Sisi wanneer je door de rijk gedecoreerde vertrekken van Schloss Schönbrunn struint. Beleef een klassiek muziekstuk als nooit tevoren in de Weense Staatsopera of boost je adrenaline in het beroemde Wiener Prater pretpark. En dit zijn slechts enkele redenen om de stad Wenen te bezoeken.

Top 10 bezienswaardigheden Denemarken

Thu 18 Feb 2021 7:55

Gekleurde vakwerkhuizen en ongerepte kustlijnen: wanneer je een vakantie in Denemarken maakt zul je zien hoe makkelijk natuur en cultuur elkaar afwisselen. Van trendy Kopenhagen rijd je zo naar schattige vissersdorpjes of de ongerepte kust van één van de vele prachtige eilanden die het land rijk is. Zeker weten dat je niks mist onderweg? Wij hebben de tien mooiste bezienswaardigheden van De

De 9 meest romantische plekken van Europa

Sun 14 Feb 2021 7:00

Hand in hand door de knusse straten van wereldsteden als Parijs of Lissabon, champagne proeven bij de eeuwenoude champagnehuizen, of overnachten onder het Noorderlicht in een boomhut in Zweden. Europa barst van de adembenemende hotspots. Wij hebben de 9 meest romantische plekken van Europa voor je op een rij gezet.

Ballon!