Onze batterij opladen

Door Heleen & Marcel - 07-08-2022 18:01

Zaterdag volop zon en wij vrolijk op weg. Vanaf Tangen langs Hamar, de schaatsbaan, richting Lillehammer. Een stop voor koffie en weer verder rijden. Helaas, de camper start niet. Na vele telefoontjes werden we door Road assistent Viking geholpen. Accu bleek leeg, startkabels erop en we konden verder. We waren wel 3 uur verder!

Schitterende onverharde route gereden de 'Peer Gyntvegen' . Bij Otta  camping Soeta gevonden pal aan het water. De volgende morgen start de camper direct YES! Panoramaweg naar natuurpark Rondane gevolgd, 1200m hoogte. Vervolgens naar stadje Lom. De staafkerk uit 1130 bezocht gebouwd door de Vikingen. Onze weg vervolgd langs rivier de Otta met machtige stroomversnellingen. Gewandeld vanaf Billingen waar we onze camper op een parkeerplaats hadden gezet. Helaas, weer bleek de accu leeg en konden we niet verder. Nu direct gebeld met Road assistent. Die kwam na 1 uur. Weer de startkabels erbij, maar nu ook de dynamo doorgemeten. De dynamo laat de accu niet op. Op advies van Road assistent teruggereden naar Lom. Hij reed met zijn wagen achter ons aan. En nu onze eerste ervaring met wildkamperen op een parkeerplaats voor een Bosch service garage met watervallen op de achtergrond. Morgen gaan we verder zien en is ook het verhuurbedrijf McRent van de camper weer bereikbaar.

Wil je onze foto's zien, klik op submenu, links boven, en dan op afbeeldingen 

Reacties

Jaqueline & Silvain 07-08-2022 19:57 {{button-65252}}

Oh wat een pech met de camper, hoop dat jullie morgenochtend snel geholpen worden!! Wel mooie foto's. Wij gaan nu aan de bbq

Peter en Joke 15-08-2022 13:33 {{button-65613}}

Loop een beetje achter met het bekijken van jullie trip, nu wel al alle foto's al gezien en geconstateerd dat jullie een vervangende camper hebben gekregen.
Mooue plaatjes, de laatste spectaculair aan de rand van een gletsjer.
Hoop dat de reis vwrdwr voorspoedig verloopt
Groetjes, Joke en Peter
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Ballon!