Back home

Door Heleen & Marcel - 26-08-2022 10:44

Donderdag 25 augustus: zoals iedere morgen nemen we na het ontbijt de route van de dag door. Ik noteer wegnummers en plaatsen in mijn notitieboekje. We hebben de beschikking over een tomtom en Google maps, maar wij gebruiken een gedetailleerde kaart die tijdens het rijden op mijn schoot ligt. Hierop heeft Marcel thuis alle highlights op aan gegeven. Mijn taak, iedere dag, om ons op de juiste plekken te doen belanden. Ons einddoel bepalen we halverwege de dag. Op weg naar de Heddal Stavekirke. Een gids, verkleed als Viking, vertelt heel amusant de geschiedenis van de stavekirke, gaat terug in de tijd 1147. We zitten nu meer in het zuidoosten van Noorwegen en de temperatuur is gestegen naar 24 gr. In Vikersund vinden we een camping en besluiten verder de middag niets te doen en van de zon te genieten. 

Vrijdag 26 augustus pakken we onze koffers in. Maken de camper schoon en nemen nog even tijd voor de zon. Om 12 uur rijden we richting Oslo om onze 'SRV wagen' af te leveren. Dit verloopt vlotjes. (Onze 1ste camper bleek meer mankementen te hebben en bleek nog niet gerepareerd).

Vliegreis van 1,5 uur verloopt probleemloos, geen vertragingen en de bagage-afhandeling is nog nooit zo snel geweest.  Ilse haalt ons op. Thuis een warm onthaal, want Messi& Mikky zijn door het dolle heen, en Bart is ook blij dat we er weer zijn! Soep staat voor ons klaar, heerlijk.

Het gewone leven gaat weer beginnen.......

Dank aan:  

- het gezin dat zijn camper geannuleerd had, want hierdoor kwam er een camper voor ons vrij

- lieve Marcel, mijn fantastische chauffeur en reisleider 

- reisorganisatie Tioga, die ons vanuit NL heeft ondersteund met de problemen van de 1ste week

- de muggen die het hebben laten afweten, geen enkele mug gezien.

- jullie leuke, lieve reacties, see you soon xxx

 

Reacties

Jaqueline & Silvain 27-08-2022 10:44 {{button-65917}}

Welkom thuis, met mooie herinneringen van een fantastische reis. Genoten van jullie foto's en reisverslagen 🤩🤩

Jan 27-08-2022 15:55 {{button-65925}}

Hoi Marcel en Heleen.
Leuk om zo jullie vakantie te kunnen volgen door Noorwegen.Gelukkig is de rest vd reis goed verlopen.
Gr Jan en Lia

Jolanda en Nico 30-08-2022 08:39 {{button-65965}}

Fijn dat jullie weer thuis zijn!! Het was heel leuk jullie zo te volgen!! Het was ondanks alles gelukkig toch een geweldige reis!! Tot gauw weer en dan horen we vast nog meer van jullie verhalen!!!😘😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Ballon!