Reisinfo Zagreb, Kroatië

Meer informatie over Zagreb vind je hier

Zagreb in Kroatië
Zagreb in Kroatië
## Rondreizen langs Zagreb, Kroatië Een aantal van onze Kroatië-rondreizen combineren goed met Zagreb. In de routevoorbeelden hieronder zie je al dat je gelijk de manier van reizen aan kunt passen en het aantal dagen. Als je kiest voor 'bewerk in routeplanner' is er nog veel meer mogelijk. {*end-format*}

Benieuwd welke bezienswaardigheden Dalmatië te bieden heeft? Maak dan nu die droomreis en start je camperreis in de historische stad Split. Bezoek highlights die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, bewonder eilanden en nationale parken met ontelbare watervallen en meren. Havenstadjes als Zadar en Trogir ontbreken niet tijdens deze trip, evenals een van de absolute hoogtepunten van Zuid-Dalmatië, de ommuurde vestingstad Dubrovnik.

Camper McRentDubrovnikHvarSplit

Een fly-drive met Slovenië en Kroatië in de hoofdrol! Combineer de unieke kustlijn vol eilanden en historische steden van Kroatië met de imposante natuurfenomenen van de Julische Alpen in Slovenië. Je reis begint in de hoofdstad van Slovenië, Ljubljana. Je bezoekt de hoge pieken en meren bij Nationaal Park Triglav waarvandaan je zowel het natuurpark als het beroemde Meer van Bled bezoekt. Je zakt af naar Kroatië voor gezellige vissersplaatsen als Poreč en havenstad Rijeka. Via de immense grotten van Postojna eindigt jouw reis weer waar hij begon, in Ljubljana.

ZagrebPulaKrKPoreč
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!